Karamelová bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenMáslo s cukrem, vanilkovým cukrem a medem vyšleháme do pěny. Přidáme žloutky jeden po druhém vmícháme do másla. Mouku, pudinkový prášek a prášek do pečiva smícháme v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máslo s cukrem, vanilkovým cukrem a medem vyšleháme do pěny. Přidáme žloutky jeden po druhém vmícháme do másla. Mouku, pudinkový prášek a prášek do pečiva smícháme v…
Žloutkové řezy jsou z dnešního pohledu už trochu retro, ale zároveň je to reprezentativní klasika mezi moučníky, která nikdy nezklame. Tento zaručený a vyzkoušený…
Plněné rolky vonící skořicí aktuálně zažívají velkou popularitu. Co ale dělat v situaci, kdy nemáte čas ani chuť připravovat kynuté těsto? Zkuste skořicové šneky z…
Celá vejce s cukrem ušleháme do husté světlé pěny. Během dalšího šlehání pomalým pramínkem přiléváme olej a zašleháme, potom zašleháme po částech smetanu. Vmícháme mouku…
Kdo by neznal větrníky? Karamelová poleva, ukrývající křehké těsto s pudinkovou náplní, dokáže vylepšit každý chmurný den i osladit chvíli s kávou. Pro skutečné…
Kdo by neznal větrníky? Karamelová poleva, ukrývající křehké těsto s pudinkovou náplní, dokáže vylepšit každý chmurný den i osladit chvíli s kávou. Pro skutečné…
Vyzkoušejte tuto jednoduchou tvarohovou buchtu. Kakaové těsto je příjemně vláčné a díky mřížce vytvořené zdobícím sáčkem z tvarohové náplně vypadá buchta i krásně na…
Jméno vyhlášeného kuchaře Romana Pauluse je zárukou kvality připravovaného jídla. Věřte, že pokud se budete držet jeho receptu na těsto, dopřejete svým blízkým…
Jméno vyhlášeného kuchaře Romana Pauluse je zárukou kvality připravovaného jídla. Věřte, že pokud se budete držet jeho receptu na těsto, dopřejete svým blízkým…
Pokud chcete upéct dezert ke kávě nebo pro návštěvu, vyzkoušejte tuto roládu. Připravíte ji z piškotového těsta a potřete krémem z vanilkového pudinku a máslové…
Není nad to, když si k odpolední kávě dopřejete něco sladkého na zub. Pokud chcete upéct moučník, který je vláčný, voní sladkým kořením a nemusíte do něj přidávat vejce,…
Nedělní návštěva za dveřmi a vy nemáte moučník ke kávě? Vyzkoušejte tento recept na hrnečkový švestkový koláč, který je velice jednoduchý a do dvaceti minut ho máte na…
Nedělní návštěva za dveřmi a vy nemáte moučník ke kávě? Vyzkoušejte tento recept na hrnečkový švestkový koláč, který je velice jednoduchý a do dvaceti minut ho máte na…
K podzimu neodmyslitelně patří kysané zelí. Ale co takhle zkusit udělat zelí trochu netradičně? S karamelizovaným cukrem vykouzlí sladkou chuť a pěknou barvu. Teď už jen…
Během horkých letních dnů jistě přijde vhod osvěžující jahodový dort. Připravíme ho z kakaového korpusu, který doplníme jemným šlehačko-tvarohovým krémem. Dort ozdobíme…
Tvaroh v tomto makovci zajistí, že řezy nebudou suché. Další výhodou pak je, že se zde používá nemletý mák. Po upečení je jen na nás, zda jako konečnou úpravu postačí…
Krokánbuš, neboli "křupe v ústech", jak název přesně vystihuje, jde o poměrně náročný cukrářský kousek, který však zazáří na každém večírku, svatbě, nebo oslavě. Skládá…
Jednoduchý moučník, kde vše smícháme jen vařečkou v jedné míse. Ananas dodá moučníku zajímavou exotickou chuť a vůni. Tvarohová náplň moučník provlhčí a zjemní. Zcela…
Jednoduchý moučník, kde vše smícháme jen vařečkou v jedné míse. Ananas dodá moučníku zajímavou exotickou chuť a vůni. Tvarohová náplň moučník provlhčí a zjemní. Zcela…
Venku hřeje sluníčko a louky i zahrady svítí žlutými květy pampelišek. Také jste je chodili sbírat s babičkou a potom z nich vyráběli med? Samozřejmě to není med v…
Všechny suroviny smícháme a pořádně rozmícháme na jemné těsto.Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a vkládáme libovolné ovoce. Já použila meruňky. Nakonec…
Cibulku, zelí a mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemno.Vedle v míse si připravíme zálivku - sůl, pepř, cukr promícháme, přidáme ocet, majonézu, zakysanou smetanu a…
Nadýchanou pařížskou šlehačku zná asi každá hospodyňka, ale co takhle pařížský krém? Přinášíme vám roky osvědčený recept podle cukrářských norem, který se vám vždy…
Ze surovin na těsto vypracujeme žmolenku.Plech -hluboký si vyložíme pečícím papírem a na něj nasypeme asi 2/3 drobenky.Na drobenku nalijeme náplň a na ní dle chuti…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami