Celozrnná bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience smícháme a vlijeme do vymazané bábovkové formy. Pečeme 3o-4o minut na 180°C.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience smícháme a vlijeme do vymazané bábovkové formy. Pečeme 3o-4o minut na 180°C.
Omyté odvážené brusinky dáme spolu s cukrem a kořením do nádoby DP a zapneme program zavařenina/marmeláda. Koření můžete zabalit do kousku gázy, aby šlo v hotové…
Do kastrolu dejte pivo s kořením,rozinkami,máslem a za stálého míchání pomalu přiveďte k varu. Nechte 5 minut provářet na mírném ohni, pak kastrol stáhněte z plamene,…
Očištěné jahody nakrájíme na malé kostky, smícháme s přírodním cukrem a zakapeme limetkou. Přidáme nakrájené lístky máty. Zakysanou smetanu a tvaroh promícháme, přidáme…
Na prokrojený korpus uložíme karamelizované banány, krém, navrch čokoládovou polevu.
V jedné míse smícháme mouku, kypřící prášek, kakao, koření a sůl. V druhé olej, cukr, vejce, vanilku a nastrouhanou cuketu. Obě směsi smícháme dohromady, vmícháme oříšky…
Suroviny na tmavé těsto zpracujeme a zabalené necháme odležet chvíli v ledničce. Mezitím si vyšleháme suroviny na náplň. Plech vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Tmavé…
Suroviny na tmavé těsto zpracujeme a zabalené necháme odležet chvíli v ledničce. Mezitím si vyšleháme suroviny na náplň. Plech vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Tmavé…
Korpus: vejce s cukrem vyšlehat do pěny, pak zlehka vmíchat prosátou mouku s kakaem a olej. Hmotu rozetřít na peč. papír a péct na 200° 8-10min. Krém: smíchat žloutky,…
Nejprve si pripravime korpus smichanim vsech sypkych surovin. Promichame, pridame olej a vodu a vypracujeme testo, ktere rovnomerne roztahneme po vymazane forme. Dame do…
Kruhovou dortovou formu s odnímatelným dnem vymastěte a dno vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 °C. Čokoládu nalámejte do kastrůlku,…
Předehřejeme troubu na 170°C. Dortovou formu (26 cm) vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme máslem.Do mísy prosejeme mouku, přidáme prášek do pečiva, cukr, sůl a vše…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Domácí chuťovky k pivu: Upečte slané tyčinky nebo párky v županu za pár korun
Panettone místo vánočky: Slavný italský moučník voní kandovaným ovocem a díky trojitému kynutí je nadýchaný jako peříčko