Massaman curry
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájejte na kostičky. V hluboké pánvi, nebo woku rozpalte olej, do kterého přidejte curry pastu a zahřívejte, dokud se plně nerozvoní, pak přidejte maso, očištěné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájejte na kostičky. V hluboké pánvi, nebo woku rozpalte olej, do kterého přidejte curry pastu a zahřívejte, dokud se plně nerozvoní, pak přidejte maso, očištěné…
Exotickou kombinaci chutí najdete v tomto salátu. Česnekem provoněné krevety orestujeme a podáváme je se salátkem z jablka, avokáda, rajčátek a cibule. Samozřejmě nesmí…
1-Do nakrajaneho bocika som ostrym nozom narezal kozu .( V nasich koncinach nie je bravcove velmi popularne tak sa da kupit lacno velmi pekny bocik). Maso som stedre…
maso pokrajame na tenke rezance. sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso...marinujeme najmenej 1 hodinu. vo…
Mouku s mletými mandlemi, cukrem, práškem do pečiva, vanilkovou pastou a máslem dáme do mísy a ručně vše spojíme. Přidáme vejce, ovocnou pomazánku nebo rozmixované…
Mrkvu, cesnak, zemiak a dumbier ocistime.Mrkvu nakrajame na zapalky, dumbier nasekame a zemiak na male kocky. Tu je to prvykrat, co mi chutil sladky zemiak, respektive…
Do mísy dáme cukr s vejcem a utřeme do pěny. Přidáme podmáslí, mléko, olej, vanilkovou pastu, kúru a šťávu z citronu a med. Důkladně promícháme, aby se všechny složky…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Slavnostní pajerský koláč je tradicí Horácka: Hranatý tvar má ryze z praktického důvodu
Cukrář Josef Maršálek upekl dort s čokoládou, bramborami a chipsy: Některé ingredience se prostě milují, vysvětlil
Domácí housky: Správně vzešlý kvásek jim dodá nadýchanost, máslo jemnost a vůni a jejich příprava není vůbec složitá