Banánový zmrzlinový koktejl
Recept ještě nebyl hodnocenBanán rozkrájíme na kousky, přilijeme mléko a přidáme zmrzlinu, nejlepší je vaječná koňaková ,ale fantazii se meze nekladou. Pak vše rozmixujeme a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 121 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 8,33 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 3,33 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,67 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,33 g |
– cukry | 33,33 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Banán rozkrájíme na kousky, přilijeme mléko a přidáme zmrzlinu, nejlepší je vaječná koňaková ,ale fantazii se meze nekladou. Pak vše rozmixujeme a podáváme.
Všechny suroviny dáme do mixéru a rozmixujeme, nalijeme do skleniček a můžeme podávat nebo necháme vychladnout v ledničce.
Ovoce v mixěru rozsekáme na kousky (lze nakrájet i ručně) buď nahrubo promixujeme nebo propasírujeme (hmota by neměla být doslova hladká), přidáme mírně rozmrzlý…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak dlouho vydrží maso v mrazáku? Poradíme, jak ho správně uchovávat, aby zůstalo jedlé
Všeho s mírou, i jídla! Těmito potravinami se můžete nebezpečně předávkovat
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností