Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruď telecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie641 kJ / 153 kcal
Bílkoviny17,60 g
– z toho živočišné bílkoviny17,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,20 g
– nasycené4,52 g
– nenasycené3,43 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Plněná telecí hruď

Plněná telecí hruď

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V telecí hrudi si nožem vytvoříme kapsu. Masíčko jemně posolíme a necháme odležet než uděláme nádivku. Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a chvilku opečeme a…

Veronika.Hrozna

180 min

Telecí pohádka

Telecí pohádka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechno kromě zakysané smetany a hladké mouky dáme do PH pomalit, dolů nakrájenou cibuli, na ní osolené celé maso, dále na nudličky nakrájenou slaninu, masáky na kousky…

Bibinka

240 min

Lasturky a la přeloučská babička

Lasturky a la přeloučská babička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli