Litý koláč z černých jeřabin
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience na těsto vložíme do mísy a metlou dobře prošleháme dohladka.Pekáč vysteleme pečícím papírem, na něj nalijeme těsto, na které navršíme jeřabiny, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 285 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny ingredience na těsto vložíme do mísy a metlou dobře prošleháme dohladka.Pekáč vysteleme pečícím papírem, na něj nalijeme těsto, na které navršíme jeřabiny, které…
Léčivé účinky aronie zná asi každý z nás, že se z ní dá ale i uvařit výborná marmeláda ví málokdo. Příprava není složitá a výsledkem je marmeláda výrazné chuti, která…
Omyté bobule dáme do vody, přidáme citron a koření.Přivedeme k varu a vaříme 20 minut.Scedíme, přidáme 600g cukru a vaříme 10 min.Do vychladlé šťávy přidáme 0,5 l rumu a…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak vypěstovat rajčata na balkóně? Rady a tipy pro únorové sázení
Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Čočková polévka s klobásou a bramborami: Klobáska ji skvěle ochutí, brambory zahustí, hlavně nás ale zasytí i báječně zahřeje