Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si připravíme zelí. Do hrnce na rozehřáté sádlo dáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme zásmažku. Jakmile cibule s moukou začne zlátnout, odstavíme z ohně a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si připravíme zelí. Do hrnce na rozehřáté sádlo dáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme zásmažku. Jakmile cibule s moukou začne zlátnout, odstavíme z ohně a…
Nakrájíme nadrobno cibuli, česnek i feferonku. Cibuli osmahneme dozlatova na oleji, přidáme nasekaný česnek a nakrájenou feferonku, krátce restujeme.Přidáme propláchnuté…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na nejlepší jablka v županu: Pod křehkou slupkou se ukrývá delikátní náplň
Vydatné polévky, dušené maso i zelenina. To vše nás v zimě zahřeje na těle i na duši!
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky