Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurt ovocný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie321 kJ / 77 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny4,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,33 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,33 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy12,00 g
– cukry12,00 g
––– laktóza4,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Jogurtový dort snadný

Jogurtový dort snadný

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šlehačkovou smetanu vyšleháme s cukrem dotuha. Opatrně přimícháme ovocné jogurty.V horké vodě (ne vroucí) rozpustíme želatinu a rychle smícháme se šlehačkovo -…

Lívanečky "skořijoo"

Lívanečky "skořijoo"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vejce, mléko, mouku s kypřícím práškem, vločky, koření a cukr smícháme v lité těsto a smažíme na pánvičce lívanečky. Políváme ovocným jogutem.

k.radulka

10 min

Řez s jogurtovým krémem.

Řez s jogurtovým krémem.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Korpus Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej,vodu a…

Kilimandžáro pro švagrovou

Kilimandžáro pro švagrovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zo surovín upečieme piškotu v tortovej forme.Po vychladnutí prekrojíme a spodnú časť potrieme s lekvárom a vrch pokrájame na trojuholníky. Na natretú piškotu môžeme dat…

Pohár z vánočního cukroví

Pohár z vánočního cukroví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pudink ušleháme s mlékem a vanilkovým cukrem podle návodu to tuhého krému, všleháme zakysanou smetanu, rum a ovocný jogurt. Do poháru rozdrobíme trochu cukroví, lžící…

Letní osvěžení

Letní osvěžení

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oba jogurty, tvaroh a vanilkový cukr rozmixujeme. Do vysokých sklenic dáme nakrájené ovoce na kostičky a zalijeme jogurtovým mlékem. Sklenice dozdobíme ovocem a podáváme…

HankaPu

15 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více