Čokoládový dort z čokolády
Recept ještě nebyl hodnocenMáte rádi hříšně dobrou, sladkou čokoládu? Tady je jí více než dost. Nabízíme ideální recept pro všechny milovníky této dobroty - dort patří mezi ty tzv. "hutnější", ale…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte rádi hříšně dobrou, sladkou čokoládu? Tady je jí více než dost. Nabízíme ideální recept pro všechny milovníky této dobroty - dort patří mezi ty tzv. "hutnější", ale…
Vajíčko šleháme s cukrem a postupně přidáme všechny suroviny a ušleháme. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, do jedné přidáme kakao a lžičku instantní kávy. Světlé těsto…
Tiramisu bez mascarpone a vajec podle Italů není to pravé poctivé a mají pravdu. Nicméně šikovné hospodyňky vědí, že výborný dezert se dá připravit i s běžnými českými…
Ochutnejte tento dezert inspirovaný slavným tradičním italským dezertem tiramisu. Místo krému z mascarpone použijeme krém z tvarohu, zakysané smetany a šlehačky. Krém…
Café Frappé má sice francouzský název, ale jeho původ je ryze řecký. Pod tímto názvem se však neskrývá nic jiného než ledová káva s hustou pěnou, která v parných dnech…
Když se ohlásí nečekaná návštěva a potřebujeme rychle upéct něco dobrého z toho mála, co máme doma, pomůže nám tento recept. Jednoduchá kakaová buchta, příjemně vonící…
Ledová káva je jako stvořená pro horké letní dny. Osvěží, kofein příjemně nakopne a dodá energii. Její lahodná krémová chuť je téměř návyková. Přesvědčte se sami a…
V mléce uvaříme pudingy s cukrem. Necháme vychladnout a poté postupně zamícháme zakysané smetany.Na upečený piškot natřeme polovinu krému a poklademe piškoty, namočenými…
Mascarpone s cukrem a šlehačkou ušleháme. Jahody opláchneme, osušíme a nakrájíme. Do skleniček dáme lžíci krému, nakrájené jahody, namočené piškoty v kávě s likérem a…
Do kastrůlku dáme pivo,vodu, kávu, máslo a oprané a nadrobno nasekané rozinky. Zahříváme dokud se máslo nerozpustí - nevaříme.Přidáme nalámanou čokoládu a necháme…
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme opatrně horkou vodu. Postupně přisypeme sypké suroviny (mouku se sodou a kakao) a střídavě přidáváme s olejem. Nakonec zlehka …
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme vlahé máslo a ostatní suroviny. Pečeme v předehřáté troubě. Vychladlé polijeme polevou (já použila čokoládu rozmíchanou se zakysankou).
Chutnají i voní božsky, kromě toho také nádherně vypadají. Kakaový korpus, karamelový pudinkový krém a navrch zakysaná smetana - to jsou výborné caffé řezy. Chcete se…
Cukr a kávu s trochou vody vyšleháme do pěny, dáme hodně ledu a zbytek sklenky studené vody. Kdo chce, si může přidat mléko, víc nebo méně cukru.
Pokud máte rádi čokoládu a arašídové máslo, jsou tyto řezy pro vás ty pravé. Čokoládové těsto provoněné kávou a vanilkou potřete náplní z arašídového másla a na náplň…
S podzimem přichází čas dýní a vidíme je na každém kroku. Jsme jimi doslova zavaleni a přemýšlíme, jak je využít. Tento recept sice nevyužívá jejich krásnou oranžovou…
Pokud máte rádi kávu, nenechte si ujít tuto vynikající roládu. Kávu použijeme jak do nadýchaného těsta, tak i do výborného máslovo-pudinkového krému, kde ji navíc…
Pokud máte rádi kávu, nenechte si ujít tuto vynikající roládu. Kávu použijeme jak do nadýchaného těsta, tak i do výborného máslovo-pudinkového krému, kde ji navíc…
Uvařte si hrníček dobré kávy a vychutnejte si k němu kousek voňavé kávové rolády s krémem a oříšky. S kávou a šlehačkou vám tento dezert rázem zcela jistě zlepší den o…
V mléce uvaříme pudinky s cukrem - je to dost husté, nebojte, po vychladnutí se vmíchají zakysané smetany a vyšleháte hlaďoučký krém. Na upečený piškot natřeme polovinu…
Kávu rozpustíme ve 1/4 l teplé vody. Změklé máslo, žloutky, moučkový cukr a vanilkový cukr spolu ušleháme. Přilijeme vychladlou kávu, přidáme mouku promíchanou s…
2 bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Zašleháme do něj cukr. Potom přišleháme dva žloutky, aroma a olej. Lehce vmícháme mouku s práškem do pečiva. Rendlík,…
Tento recept je tu hlavně pro vyznavače kávy a neobvyklých druhů cukroví. Jeho příprava zabere velmi málo času, ale uchvátí vás svojí skvělou a jemnou chutí. Určitě ho…
Přidáno před 48 minutami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami