Ostružinový sirup s kávovým rumem
Recept ještě nebyl hodnocenOstružiny propláchneme přes cedník studenou vodou a odšťavňovačem prolisujeme na šťávu. Přes odšťavňovač klidně projedu i 6x (o to více získám šťávy). Nechám odstát v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ostružiny propláchneme přes cedník studenou vodou a odšťavňovačem prolisujeme na šťávu. Přes odšťavňovač klidně projedu i 6x (o to více získám šťávy). Nechám odstát v…
Salko si uvaříme den předem ve vodní lázni 2 hodiny a necháme odstát do druhého dne. Druhý den si připravíme pudink a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme salko a…
Karamelové mléko promícháme pomocí metly s rumem. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, který necháme za stálého míchání (aby se nevytvořil škraloup) vychladnout…
Přichystáme 3 misky. V jedné smícháme všechny ingredience na raffaello, ve druhé ingredience na tmavé kuličky s kávovým rumem, do třetí nasypeme kokos.Tvarujeme těsto…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Vítěz Pohlreichova souboje restaurací Petr Kunc ze Salabky: Jsem perfekcionista a workoholik, do soutěže jsme šli vyhrát!
Kde se vzalo italské pesto? Zelená pochoutka reprezentovala to nejlepší z Janovské republiky
Jak na dětské příkrmy: Jednoduché recepty a chytré tipy pro čerstvé maminky