Bramborák plněný kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenHledáte recept na rychlé jídlo, vhodné i pro ty, kteří si s kuchyní příliš nerozumí? Potom je plněný bramborák přesně pro vás. Bramborová placka s kuřecím masem je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hledáte recept na rychlé jídlo, vhodné i pro ty, kteří si s kuchyní příliš nerozumí? Potom je plněný bramborák přesně pro vás. Bramborová placka s kuřecím masem je…
Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme…
Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, osmažíme ji v hrnci na sádle/oleji do zlatohněda. Čím více bude cibule hnědá, tím více bude guláš tmavší. Ale musí se dát pozor,…
Rychlá a sytá halušková polévka je provoněná kořenovou zeleninou, máslem a česnekem. Jednoduché bramborové halušky ji příjemně doplní a také zahustí. Přípravu zvládne i…
Hutná, sytá polévka vonící uzeným masem a česnekem přijde vždy k chuti. Navíc tolik potřebné luštěniny se v našem jídelníčku objevují tak málo, přestože jsou považovány…
V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Je mnoho receptů jak udělat zelňačku. Vyzkoušejte tuto jednoduchou a vynikající bílou zelnou polévku z čerstvého zelí, která dokonale provoní domov a skvěle chutná.…
V poslední době se tento velice šťavnatý typ vepřového masa těší velké oblibě - řeč je o panence. Tento pokrm je navíc provoněný houbami a jako přílohu vám nabídne…
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd…
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Špek si nakrájíme na malé kostičky a dáme na pánev vyškvařit. Přidáme cibuli, česnek a orestujeme, přidáme maso a necháme…
Hlívu očistíme a nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nasekáme nahrubo. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji osmažíme cibuli dozlatova. Přidáme hlívu, promícháme a…
1. Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. 2. Brambory oloupeme a pokrájíme na silnější plátky, které v míse promícháme se solí,…
Vymažeme formu tukem Omega, do formy přilepíme pečící papír a vymažeme olejem. Do mísy nasypeme hladkou mouku, přidáme celozrnnou mouku, droždí, žitný kvásek, sůl,…
Vepřenky jsou vlastně karbanátky z mletého masa. V tomto receptu smícháme mleté maso s kořením, vejci, trochou smetany a strouhankou a tvoříme placky. Ty poté pečeme na…
Do hrnce dáme 1 a 1/2 litru vody a 1 PL Podravky.Brokolici rozebereme na růžičky, které necháme v hrnci přejít 2 minuty varem a vytáhneme ven.Brambory a košťál z…
Řízek Ondráš tak trochu klame, jelikož se vlastně nejedná o řízek v pravém slova smyslu. Je to spíše placka, z bramborákového těsta, která je naplněná salámem a sýrem.…
Pokud vlastníte pekárnu a hledáte recept na nejlepší chleba, právě jste ho našli! Úžasně vláčný díky podmáslí a voňavý po kmínu, tak přesně takový tento chleba je.…
Hospodyňky ze Vsetína vědí, jak připravit opravdu skvostnou valašskou kyselicu. Vydatná polévka z kysaného zelí, brambor a uzeniny vás nepochybně zahřeje i zasytí, což…
Chutné a hutné jídlo z jednoho pekáčku, které můžete využít i jako přílohu, nebo konzumovat samotné. Brambory zapečené s cibulí a uzeným bůčkem, zalité vejci…
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. …
Nerozmrazené filé po obou stranách mírně osolíme, poprášíme paprikou a drceným kmínem.Všechnu zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme na širší půlkolečka, česnek na plátky,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Oběd na neděli: Uvařte si bohatý boršč se třemi druhy masa, řepou a rajčaty
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii