Kokosky na plech
Recept ještě nebyl hodnocenMilujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Vodu s cukrem, herou a kakaem dáme do hrnce a zahříváme až se směs spojí (nevaříme!). Pak odebereme 3/4 hrnku směsi, dolijeme rumem (lze vynechat a dolít vodou) a dáme…
Ušleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme olej (šlehat), kakao, lžičku vanilkového cukru a skořici. Vsypeme mouku s práškem do pečiva, zamícháme, přidáme nastrouhané…
Jednoduché cukroví, na kterém si vytváříme závislost na celý život, nejčastěji už v útlém dětství. Podle našeho receptu budou kokosky šťavnaté, měkké, prostě skvělé.…
Velmi oblíbená retro dobrota našich babiček, to je kokosová roláda. Recept je velmi jednoduchý a přípravu zvládne i začátečník. Příjemným bonusem je fakt, že tuto…
Velmi oblíbená retro dobrota našich babiček, to je kokosová roláda. Recept je velmi jednoduchý a přípravu zvládne i začátečník. Příjemným bonusem je fakt, že tuto…
Nejprve připravíme náplň - několikrát oprané fazole uvaříme v osolené vodě doměkka (vaříme stejně jako rýži). Ještě teplé dáme do mixéru a spolu s ostatním rozmixujeme.…
Piškot: Ananas necháme okapat a potom ho rozmixujeme. Vejce s cukrem vyšleháme. Přidáme rozmixovaný ananas a šťávu z kompotu, smícháme šlehačem. Přidáme a dobře…
Piškot: Ananas necháme okapat a potom ho rozmixujeme. Vejce s cukrem vyšleháme. Přidáme rozmixovaný ananas a šťávu z kompotu, smícháme šlehačem. Přidáme a dobře…
Šťavnatá a kyprá bábovka se základem z mrkve má nejen spousty vitamínů, ale taky skvělou chuť. Spojení vanilkového cukru a citronové šťávy dodává bábovce lehce exotický…
Předehřejeme troubu na 180°C.Oddělíme bílky od žloutků, vyšleháme z nich sníh a postupně přidáme cukr. Žloutky pomalu přimícháme do směsi spolu s moukou, kakaem a…
Máslo, tvaroh, vejce, sirup, mléko, vše ušleháme.Postupně pak přidáváme 10 polévkových lžic kokosové mouky, 150 g strouhaného kokosu, nastrouhanou kůru z 1/2 citronu a 1…
Všechny suroviny důkladně smícháme v lité těsto, které rozprostřeme do pečícím papírem vyloženého pekáče.Dáme do trouby vyhřáté na 180 st. a pečeme cca 35 minut.Pokud…
Velikonoční beránek podle slavného cukráře je dokonale vláčný a skrývá krásné mramorování. Těstu dodá na vláčnosti použití bílého jogurtu a mramorování vytvoříme díky…
Vejce vymícháme se všemi cukry, přidáme med, skořici, sůl, marmeládu a pokud máme, tak perníkové koření. Dále pomalu nalijeme olej a mléko.V mouce rozmícháme kypřící…
Vše smícháme, vlijeme na vysypaný plech a posypeme kokosem. Místo sypání kokosem můzeme dát po upečení jakoukoliv čokoládovou polevu, která se případně dá také posypat…
Parný letní den vám jistě zpříjemní tato vynikající smetanová zmrzlina s příchutí kokosu. Její příprava je velmi snadná. Zmrzlina je výborná jak samotná, tak jako…
Připravte výborný koláč s rebarborou, pečený třeba v litinové pánvi. Na povrch přidejte křupavou vrstvu z třtinového cukru a ovesných vloček. Hotový koláč podávejte s…
Těsto: Z bílků a citronové šťávy vyšleháme tuhý sníh. Potom postupně vešleháme do sněhu polovinu cukru. Dále ušleháme žloutky s druhou polovinou cukru, a ty po malých…
Umíte si představit, že upečete úžasný koláč téměř bez práce a dokonce nepotřebujete ani těsto? Přesně takový je totiž sypaný koláč podle našeho receptu. Naplnili jsme…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky. Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího). Dáme…
Nejprve připravíme krém. V hrnci rozehřejeme 2 lžíce cukru a necháme mírně zkaramelizovat. Zalijeme 200 ml mléka a přivedeme k varu. Poté přilijeme zbylých 200 ml mléka,…
Vyzkoušejte upéct domácí Kinder řezy. Z vyšlehaných vajec připravíte kakaové těsto a po upečení ho naplníte tvarohovou náplní ovoněnou vanilkou. Nadýchané řezy plněné…
Jeden z nejoblíbenějších receptů jak zpracovat přebytek jablek. Ale protože kyselá jablka jsou dnes vzácností, je dobré je před pečením zakápnout citronem, aby byl…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Nejlepší salátové posypky: Hitem léta jsou křupavé mixy, třeba sezamové gomasio
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Pečeme s Ivou: Lepší koláče, makovky i rohlíky budete mít díky omládku! Jak na něj?