Plněná vepřová kapsa
Recept ještě nebyl hodnocen1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Nejprve v dostatečně velké uzavíratelné misce připravíme marinádu z uvedených ingrediencí. Očištěné maso v marinádě celé obalíme a uzavřené dáme do chladu na 2 -3 hodiny…
Sezóna cuket je v plném proudu a pokud jich máte doma přebytek, zkuste z nich připravit zajímavě okořeněnou vepřovou plec s lehce pikantní omáčkou a cuketou. Pokud jako…
Vepřovou panenku odblaníme a nakrájíme na stejné válečky. Každý váleček potřeme olejem, lehce posypeme čerstvě mletým barevným pepřem a kořením argentína. Zabalíme do…
Vepřové kotlety máčíme a necháme přes noc naložené v marinádě, kterou si připravíme smícháním: kořenící směsi Argentina, sůl, pepř a rozmačkaného česneku. Druhý den…
Játra umyjeme, dáme do nějaké nádoby, zalejeme studeným mlékem - játra musí být potopena - a necháme přes noc odležet. Druhý den játra umyjeme a nakrájíme na malé kousky…
Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.Pomalu…
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kousky. Do masa vmasírujeme koření. V kastrolu rozpálíme olej a maso zprudka orestujeme do barvy. Poté podlijeme vodou a dusíme…
Plátky masa jen lehce naklepeme, mírně osolíme (sýry jsou slané) a posypeme Argentinským kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek na plátky, papriku na čtverečky, v…
Nejprve si žlázy očistíme nakrájíme na kostky, propereme a na noc naložíme do mléka. Mrkev a papriku si očistíme opereme a nakrájíme na kousky. Žlázy opereme,…
Na větší pánvi orestujeme cibulku na olivovém oleji. Maso neklepeme, potřeme hořčicí, posolíme a okořeníme kořením. Na maso dáme šunkový salám, klínek uzené krkovice,…
Nakrájíme kuřecí řízky na delší nudle o šířce asi jeden prst, lehce naklepeme a osolíme.Rozšleháme vejce, přidáme koření Argentina, mléko a řízky vykoupeme. Pak obalíme…
Připravené sójové maso podle chuti posypeme grilovacím kořením Argentina (cca 1 PL), zakápneme tmavou sojovou omáčkou a promícháme, aby se omáčka i koření dostaly všude…
Bůček nakrájíme na plátky cca 5 mm široké.Do vhodné nádoby dáme sójovou omáčku, Ramu Cremefine, prolisovaný česnek a koření.Vše promícháme a do vzniklé marinády vložíme…
Do pekáčku nalijeme 6 lžic sojové omáčky, 1 lžíci worcestru, 3 lžíce olivového oleje, 6 lžic vody z ananasového kompotu, vše smícháme a vložíme na plátky nařezané,…
Vepřové plátky si jen tak pomačkáme kloubama ruky, z obou stran osolíme a posypeme mletou paprikou. Do hrnce na olej dáme osmahnout cibuli, nakrájenou na proužky a jarní…
Všechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli…
Nejprve maso nakrájíme na řízky, z obou stran okořeníme kořením Argentina a naklepeme. Řízky naskládáme na sebe a zabalíme do potravinářské fólie, utáhneme a dáme…
Z masa si uděláme větší plát na roládu, osolíme ho, mírně naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí a plníme: dáme plát sýra, uzenou slaninu, cibuli nakrájenou na kolečka,…
Rozkrojíme prsa aby z nich šla udělat kapsa, popepříme a okořeníme z obou stran, sůl jen špetku nebo kdo nesolí tak žádnou. Šunka, niva a argentinsky koření už sůl…
Maso si omyjeme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Česnek si oloupeme a nakrájíme na plátky. Maso okořeníme Argentinou, plátky klademe na sebe, prokládáme česnekem…
Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina.. Libeček a řapíkatý celer…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Hubnete nejen pohybem! Co jíst před tréninkem, co při něm a co po něm?
Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet