Topinky s pikantní kuřecí směsí
Recept ještě nebyl hodnocenKřupavá topinka obložená pikantní masovou směsí, nezní to skvěle? S naším receptem tuto dobrotu připravíte snadno a rychle doma. Hodí se jako večeře, ale i jako chuťovka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křupavá topinka obložená pikantní masovou směsí, nezní to skvěle? S naším receptem tuto dobrotu připravíte snadno a rychle doma. Hodí se jako večeře, ale i jako chuťovka…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky marinované v bílém…
Kvašená korejská zelenina kimči je skvělá tím, že uchovává vitaminy po dlouhou dobu a bakterie mléčného kvašení pomáhají nejen našemu zažívání. V naší zemi je tomu…
Tradiční utopenci patří mezi oblíbené pohoštění už po mnoho generací. Znáte ale tuto variaci s pikantním nálevem, ve kterém najdete i kečup a hořčici? Naložené špekáčky…
Pokud máte doma krásný kousek bůčku, rozhodně musíte vyzkoušet náš recept na bezkonkurenční bůček s česnekem a paprikou. Lze ho servírovat jen tak s chlebem k večeři,…
Kuracie maso nakrajame na rezanceky a osolime. V panvici zohrejeme olej a maso orestujeme na silnom ohni zo vsetkych stran. Vyberieme z panvice a odlozime bokom do…
Kdo si nepotrpí na dlouhé hodiny tažené vývary, ale přesto má chuť na polévku, je tu pro něj přesně tenhle recept. Rychlá a jednoduchá polévka inspirovaná asijskou…
Postup: Na marinádu prolisujeme česnek, zázvor očištěný nastrouháme, smícháme s dalšími přísadami. Mělo by vzniknout středně husté těstíčko přiměřené sladkokyselé, ne…
Postup Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme…
Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.Vše smícháme (kromě cibule a smetany). Necháme uležet minimálně 2 hodiny (nejlépe ale přes noc).Masovou směs…
Hledáte nápad, jak připravit ten pěkný bůček, co se na vás smál z vitríny v obchodě? Pak ho zkuste pěkně naložit do bylinek a pomalu upéct. Věřte, že s tímhle receptem…
Velmi dobrá a jednoduchá večeře nebo svačina plná chutí. Tortilly si zakoupíme hotové, nebo uděláme domácí. Naplněnou a srolovanou tortillu můžeme šikmo naříznout. Na…
Zapečený květák zná téměř každý, tento recept je ale jako stvořený pro milovníky orientální kuchyně. Uzená paprika, římský kmín, kurkuma a chilli dodají dozlatova…
Pikantní pomazánka, která je výborná na chlebíčkách i jednohubkách. Proč se jí říká Sloní mls (Sloní žrádlo), to úplně nevíme. Možná proto, že se jí vždycky sní na…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
V míse všechno koření rozmícháme v oleji i s nastrouhaným česnekem a na drobno nakrájenou chilli papričkou. Do připravené marinády vložíme maso, řádně vše promícháme a…
Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá…
Kýtu mírně naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme je do marinády z oleje, bylinek, čili a sojové omáčky. Necháme aspoň 2 hodiny odležet. Játra…
Tenoučké plátky lahodného hovězího masa servírované na salátovém lůžku. Tak většinou podáváme carpaccio. Nejprve jej však musíme nechat v lednici naležet s kořením a pak…
Černé fazole v kombinaci s chilli, rajčetem a paprikou spolehlivě zasytí i zahřejí. Mexické fazole v zeleninové omáčce si můžete dopřát s tortillami, ale i s chlebem,…
Nakládaný hermelín je klasická česká chuťovka. Hodí se na oslavy, nebo kdykoliv jen tak na chuť, případně ho můžete darovat jako jedlý dárek. Aby měl nakládaný hermelín…
Špagety uvaříme podle návodu na skus. Přecedíme. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku. Přidáme mleté krůtí mleté maso, orestujeme, přilijeme rajskou šťávu, sůl a …
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek.Přidáme papriku, osmažíme (pozor na připálení) a vsypeme na kolečka nakrájený párek,…
Luštěniny namočíme na alespoň půl hodiny do studené vody. Poté vodu vyměníme za čerstvou, přidáme olej, kurkumu a sůl a luštěniny uvaříme doměkka. Vodu přidáváme podle…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Rumunská dršťková polévka: Originální chuť jí dodává vývar a smetana. Čím ještě se liší od české verze?
Smažený sýr jedli už za první republiky. Česká klasika začala jako levná náhražka řízků
Už jste ochutnali Cobb? Slavný americký salát nasytí i ty největší jedlíky. Co vše do něj patří?