Celerová omáčka s hráškem nejen k těstovinám
Recept ještě nebyl hodnocenCeler očistíme, nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Pórek a řapíky celeru nakrájíme.Připravenou zeleninu restujeme společně v hrnci na másle. Zalijeme do 3/4…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Celer očistíme, nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou. Pórek a řapíky celeru nakrájíme.Připravenou zeleninu restujeme společně v hrnci na másle. Zalijeme do 3/4…
Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, pak přidáme cuketu nastrouhanou nahrubo i se slupkou, promícháme a zalijeme vývarem nebo vodou s přidáním bujónu. Přidáme…
Příznivci tradiční přípravy zavřete oči! Chutnou obdobu "svíčkové" lze totiž uvařit i jinak. Varný mixér s minimální spotřebou energie vypracuje celé menu. Spolehlivě.…
Zásadní surovinou, která dodává perníčkům tu pravou chuť je, kromě medu, perníkové koření. V tomto receptu naleznete poměr k přípravě domácího koření a recept na…
Jedním z prvních druhů cukroví, které pečeme před Vánoci, jsou perníčky. Svojí medovou a kořeněnou vůní nám provoní bydlení. Perníčky však nemusí být jen k snědku,…
Medové perníčky vonící po badyánu, anýzu a skořici, pomůžou navodit správnou vánoční atmosféru v každé domácnosti. Při jejich vykrajování a zdobení můžete zapojit celou…
Příprava perníčků není žádná věda, jak se na první pohled může zdát. S podrobným receptem je zvládnou připravit i ti, kteří s pečením teprve začínají. Medové perníčky…
Detailní recept na perníčky je prvním krokem ke skvělému tradičnímu cukroví. Potřebujete vymazlené těsto, vykrajovátka různých tvarů, předehřátou troubu a při zdobení…
Všechny kousky z králíka zalijeme studenou vodou. Přidáme koření, cibuli, česnek, libeček a vaříme do měkka, cca 50-60 minut.Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu,…
Trochu pracnější příprava této sulcové pochoutky se určitě vyplatí! Můžete si naplnit třeba malé silikonové formičky a ty si brát s sebou do práce třeba na svačinu nebo…
V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…
Kombinace brambor, hub, smetany a vejce zadá zpravidla na velmi chutný pokrm. V tomto případě se jedná o polévku, kterou můžeme připravit v sezoně houbaření nebo v zimě,…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Sobota plná jídla a hvězd: Apetit zimní piknik nabídl skvělou gastronomii i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či Mirkou Van Gils
Slané muffiny místo velikonoční nádivky: Ozdobí velikonoční stůl, nádherně voní po jarních bylinkách a božsky chutnají