Čína III.
Recept ještě nebyl hodnocenMaso si nakrájíme na dlouhé nudličky a naložíme do marinády aspoň na 24 hodin. Na rozpálené pánvi maso zprudka orestujeme.Podlejeme vodou a 10 minut restujeme,přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso si nakrájíme na dlouhé nudličky a naložíme do marinády aspoň na 24 hodin. Na rozpálené pánvi maso zprudka orestujeme.Podlejeme vodou a 10 minut restujeme,přidáme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Skřivani nití obmotaní: Vepřové roládky plněné zelím jsou neuvěřitelně šťavnaté, lehce pikantní a hotové za chvíli
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka