Zdraví perníčkoví medvídci se srdíčky
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme sypké suroviny, přidáme med, vejce, olej, mrkev a jablka.Propracujeme do nelepivého těsta. Pokud lepí, přidáváme žitnou mouku do té doby, než si vytvoříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme sypké suroviny, přidáme med, vejce, olej, mrkev a jablka.Propracujeme do nelepivého těsta. Pokud lepí, přidáváme žitnou mouku do té doby, než si vytvoříme…
Rozpálíme troubu. Smícháme sypké suroviny, do nich vmícháme tekuté suroviny (broskve necháme nakonec) a řádně šlehačem vyšleháme těsto. Broskve si nakrájíme na menší…
Oddělíme žloutky a bílky. Bílky vyšleháme s cukrem, vinným kamenem, špetkou soli a špetkou sody do tuha. Také budeme 3 minuty šlehat žloutky, abychom je provzdušnili…
Suroviny na tmavé těsto zpracujeme a zabalené necháme odležet chvíli v ledničce. Mezitím si vyšleháme suroviny na náplň. Plech vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Tmavé…
Suroviny na tmavé těsto zpracujeme a zabalené necháme odležet chvíli v ledničce. Mezitím si vyšleháme suroviny na náplň. Plech vymažeme olejem a vysypeme kokosem. Tmavé…
Nejprve si smíchám suché a v druhé míse mokré ingredience. Lístky bazalky nožem nasekám na drobno a přidám k mokrým ingrediencím a všechno vidličkou prošlehám. Než k…
Vláčnost tohoto velikonočního beránka nám zajistí vyšlehaný sníh z bílků. Ten opatrně vmícháme do směsi vyšlehaných žloutků s moukou, cukry a dalšími surovinami. Zároveň…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Dlabeme zdravě s Mishkou: Droždí, prdopeče - čím nahradit?
Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí
Smažák s netradiční tatarkou: Nevyteče, protože ho neobaluji jako všichni, říká influencer Ostravsky Gastrošef