Švestky v octě
Recept ještě nebyl hodnocenSvařit vodu s octem a cukrem a přidat salicyl. V tomto roztoku po částech vařit švestky. Když puknou, dát je do 5litrové láhve. Nakonec šťávu ještě svařit, přidat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Svařit vodu s octem a cukrem a přidat salicyl. V tomto roztoku po částech vařit švestky. Když puknou, dát je do 5litrové láhve. Nakonec šťávu ještě svařit, přidat…
Svařit vodu s octem a cukrem a přidat salicyl. V tomto roztoku po částech vařit švestky. Když puknou, dát je do 5litrové láhve. Nakonec šťávu ještě svařit, přidat…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Jak na staročeskou pučálku neboli pálenec? Pouhé 4 ingredience stačí na vydatnou porci zdraví a chuti
Josef Maršálek nabídl recept na svůj nejoblíbenější letní koláč: Nebojte se spousty lesního ovoce a zázvoru, říká
Rolovaná zmrzlina: Původně asijský hit zvládnete vyrobit podle našeho návodu i doma!