Koňské (nebo hovězí) ragú v papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenV papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno. Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 451 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,59 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V papiňáku osmažíme slaninu, k ní přidáme sádlo a na to dáme osmažit cibulku pokrájenou nadrobno. Pak přidáme maso nakrájené na větší kostky, necháme je osmažit až…
Koňské maso nakrájíme na stejně velké kostky. Cibuli zpěníme na sádle s na kostičky nakrájeným uzeným špekem, který necháme lehce vyškvařit, a pak vložíme kostky masa.…
Z masa utvoříme 2 pláty, které paličkou rozklepeme do stran.Osolíme, opepříme a každý plát posypeme 2 lžícemi dekorového koření.Poklademe slaninou a zavineme do závitků…
Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem a potřeme hořčicí.V tlakovém hrnci rozpálíme sádlo, zpěníme nakrájenou cibuli, na…
Koňské maso nakrájené na plátky potřeme olejem smíchaným s kořením Kotány "Mustáros grillpác" a dáme uležet do misky na cca 1 hodinu. Uzenou slaninu nakrájenou na…
Ukrojený plát masa do tvaru rozevřené knihy po obou stranách naklepeme, posypeme divokým kořením a vetřeme 2lžíce oleje. Plát masa zavineme do rolády, vložíme do…
Plát masa přes potravinářskou folii dobře rozklepeme a po obou stranách mírně osolíme a opepříme. Vnitřní stranu potřeme krenexem a poklademe plátky bůčkového závinu.…
Koňské maso převázané režnou nití potřeme směsí oleje smíchaným s kořením Vitana – hovězí pečeně a dáme uležet do misky nejlépe do druhého dne. Druhý den necháme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 23:22
Přidáno 28. 5. 2024 21:16
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Medové trubičky zvládneme i bez speciálních formiček. Postačí obyčejná vařečka a o skvělou náplň se postará karamel