Salát z kysaného zelí s jablkem – snadný a rychlý
Recept ještě nebyl hodnocenKysané zelí vymačkáme, ale zelnou šťávu zachytíme. Zelí nadrobno pokrájíme, aby se salát dobře jedl. Dáme do mísy, přidáme drobně pokrájenou cibulku a jablka nastrouhaná…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kysané zelí vymačkáme, ale zelnou šťávu zachytíme. Zelí nadrobno pokrájíme, aby se salát dobře jedl. Dáme do mísy, přidáme drobně pokrájenou cibulku a jablka nastrouhaná…
Zelí překrájíme a mrkev nastrouháme najemno. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a ananas.Zamícháme olej a dochutíme solí a pepřem.Dochutíme vodou ze zelí nebo ananasu,…
Zelí vyjmeme ze sklenice, trochu je zbavíme nálevu, ten si schováme (nevyždímat, opravdu jen trochu, jinak by bylo zelí suché). Polovinu klobásky si nakrájíme na drobné…
Kosti dáme variť do vody, penu zberáme. Po chvíli pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu a celé korenie. Keď je mäso na kosti uvarené, oberieme ho. Do polievky…
Do mísy dáme na drobné kostičky nakrájené rohlíky. Přidáme překrájené zelí i s lákem a necháme cca 15 minut uležet.Poté rukou nebo šťouchadlem na brambory pořádně…
Vopred namočenú šošovicu uvaríme do polomäkka, pridáme na kocky narezané zemiaky, osolíme, okoreníme a uvaríme do mäkka. Vlejeme šťavu s kapustou a povaríme 10 min. …
Nejprve uděláme dip, přeliv: Nálev, olej, syrová vejce, rozmixujeme tyčovým mixérem do husté kašovité pěny. Dle chuti přidáme hořčici, sůl, pepř a ještě mixujeme. …
Brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme, zelí překrájíme, není nutné.Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem, zelí vařím současně,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Pověstná drážďanská vánoční štola je plná rozinek, ovoce a mandlí a voní po kořením. Takhle snadno se dělá
Hopsavý Honza aneb Hoppin' John: Uvařte si typické jídlo amerického Jihu z fazolí a rýže
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky