Plněný zelný list s mletým masem v rajské omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenZelné listy si spaříme v horké vodě a plníme je mletým masem s uvařenou rýží. Zabalíme do každého listu kupku masa spojeného s rýží pokládáme na pekáček, vymazaný sádlem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 123 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zelné listy si spaříme v horké vodě a plníme je mletým masem s uvařenou rýží. Zabalíme do každého listu kupku masa spojeného s rýží pokládáme na pekáček, vymazaný sádlem…
Kapustné listy si umyjeme a uvaríme vo vode, kam sme pridali 1ČL mletého indického kmínu. Môžeme variť aj viac listov naraz. Kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby…
Oloupané brambory nastrouháme, scedíme škrobovou vodu, přidáme vejce, hladkou mouku, mléko a sůl.Vymícháme řidší těsto, které tence namažeme na pomaštěné zelné …
Zelné listy chvíli povaříme ve slané vodě, scedíme, necháme okapat.Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, sůl, pepř a restujeme za stálého míchání a…
1-Ryzu uvarime podla chute a dame na stranu. Na drobno nakrajanu cibulu , cesnak oprazime do sklovita na troche oleja pridame mlete maso pridame lyzicu oleja posypeme…
Vsetko dame do hrnca, zalejeme vodou (dala som asi 3 velke hrnceky) a varime, kym maso nie je makke. Priblizne 30-40 minut.
Hledáte nové recepty do rodinného jídelníčku? Vyzkoušejte zelné závitky s mletým masem, kořenovou zeleninou a neobvyklou černou rýží. Vypadají skvěle, chutnají báječně a…
Nejdříve si spaříme zelné listy, můžeme i chvilku povařit a necháme je trochu zchladnout. Plátky vepřové kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Tyto…
Brambory uvaříme ve slupce jen krátce, aby nebyly moc uvařené. Oloupeme a pokrájíme na plátky. Zbylé plátky masové sekané pokrájíme na malé kousky, promícháme s…
Velké zelné listy stažené z hlávky zelí spaříme vařící vodou, aby byly plastické a připravíme náplň z masa.Do míchaného mletého masa dáme vajíčko, kopr, nasekanou…
Najprv si namočíme rímsky hrniec.Ryžu trochu predvaríme - cca 4 minúty varíme a scedíme.Z hlávky kapusty oberáme vrchné listy, na chvíľku vhadzujeme do vriacej vody, aby…
Zelné listy vaříme ve slané vodě, nesmí se trhat. Mleté maso osolíme, opepříme podle chuti, přidáme na kostičky nakrájené uzené a v mléce namočené rohlíky nakrájené…
Povařeným zelným listům seřízneme silná žebra a položíme si vždy 2 listy na sebe. Nakrájíme 1 cibulku na jemno, papriky na kostičky, fazolky na menší kousky, přidáme…
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na trošce oleje. Odstavíme a vmícháme česnek. Z chleba odkrojíme kůrku a namočíme ho do vody nebo mléka. Z masa, vejce, zchladlé…
Slaninu nakrájame na kocky a opečieme. Plátky mäsa z oboch strán poklepeme, cca 3-4 minúty pečieme v horúcej slaninovej masti, potom posolíme a dáme na spodok hrnca.…
Mleté maso osolíme, opepříme, promícháme a utvoříme z něj 4 pevné steaky - nižší placičky. Na oleji si zpěníme 1/2 nakrájené cibule, steaky na ni položíme a opečeme z…
Kapustové listy sparíme vo vriacej vode, zlejeme a necháme dobre odkvapkať. Pohánku zalejeme vriacou vodou asi 1 cm nad ňu, zakryjeme a zabalíme na 20 min do perín (…
Zelné listy chvíli povaříme v osolené vodě, aby změkly. Vepřové maso a slaninu nakrájíme na malé kousky a rozsekáme v mixéru. Rozsekané maso dáme do misky, přidáme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
Velikonoce v Řecku: Symbolem jsou červená vejce. Odhalili jsme tajemství, jak je správně nabarvit!
Avokádové toasty: Jak na hit Instagramu a hipsterských bister? Chlebu prospěje jeden malý trik!