Broskev Melba
Recept ještě nebyl hodnocenBroskve rozpůlíme, odstraníme pecku a v kastrůlku povaříme s vínem, rozlomeným vanilkovým luskem, citronovou šťávou a cukrem.V jiném kastrůlku velmi krátce povaříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Broskve rozpůlíme, odstraníme pecku a v kastrůlku povaříme s vínem, rozlomeným vanilkovým luskem, citronovou šťávou a cukrem.V jiném kastrůlku velmi krátce povaříme…
Dortovou formu (mám průměr 24 cm) vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou a troubu zapneme na 180°C.Ovoce omyjeme a dáme okapat. Do dvou misek rozdělíme bílky a žloutky…
Nejdřív si uvaříme pudink z mléka a cukru, vylijeme ho do vypláchlých pohárů studenou vodou, necháme ho vychladnout. Pak si ušleháme smetanu se Smetafixem a cukrem(já jí…
Všechny plátky chleba potřete zavařeninou, polovinu z nich posypte mandlemi. Navrch dejte druhý plátek chleba.Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici a…
Sušenky a kokosový olej rozmixujte v mixéru (nebo sušenky dobře rozdrťte v sáčku a poté vmíchejte rozpuštěný tuk) a s pomocí skleničky namačkejte do nepřilnavé či…
Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme mléko a olej, přidáme kakao a skořici. Na krém vyšleháme opět vejce a cukr, přidáme…
Nepečený dort Šarlota, skládající se z kokosových tyčinek a příjemně sladkým krémem z Pribináčků a borůvkové marmelády, s čerstvým ovocem na povrchu, zaručeně potěší…
Do kastrůlku vlijeme vodu, přidáme máslo, cukr, vanilkový cukr, kakao a za stálého míchání zahřejeme, až se nám vše spojí. Hmota se nemusí vařit, zahřeje se pouze na…
Ovesné vločky nasypejte spolu s cukrem do hrnce a zalijte sójovým mlékem. Zahřejte na takovou teplotu, kdy vás po ponoření začne pálit prst. Nechte alespoň 20 minut…
Ovesné vločky nasypejte spolu s cukrem do hrnce a zalijte sójovým mlékem. Zahřejte na takovou teplotu, kdy vás po ponoření začne pálit prst. Nechte alespoň 20 minut…
Připravíme si nejprve kvásek z rozdrobeného droždí, polévkové lžíce cukru, polévkové lžíce mouky a trochy vlažného mléka. Zbytek mouky nasypeme do větší mísy. Přidáme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti