Marlenka jednoduchá, výborná
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodný dortík inspirovaný arménskou recepturou si podmaní každého, kdo má rád sladké. Pláty medového korpusu jsou promazané lahodným máslovým krémem a celý moučník…
Klasické rohlíky patří mezi běžné pečivo, bez kterého si těžko představíme českou domácnost. Tento osvědčený a podrobný recept nás dovede k dokonalým domácím rohlíkům.…
Hledáte inspiraci na výbornou marinádu, která maso dokonale dochutí a vy nejen na grilování zabodujete? Vyzkoušejte tuto rychlou, nasládlou po medu. Skvěle se hodí na…
Už jste slyšeli o máslové marinádě? Pokud ne, doporučujeme ji vyzkoušet co nejdříve. Upečte v ní kuřecí kousky nebo rovnou celé kuře a máte výborný rodinný oběd na stole…
Na křupavá žebírka nemusíte jen do steakových restaurací. Udělejte si je i doma! Jednoduchý recept na pečená žebírka s marinádou, která jim dodá tu správnou chuť.…
Jitrocelový sirup používali už naše babičky a je stále součástí domácí první pomoci na kašel a dýchací systém. Listy jitrocele by měly být sbírány ideálně v čistém…
Také milujete medovník, dort plný lahodného medu? Dopřejte si ho v podobě malých kuliček, které skvěle zapadnou mezi oblíbené druhy cukroví. Doporučujeme dělat z dvojité…
Pokud máte rádi kombinaci sladké a pálivé chutě, je tento recept přímo pro vás. Ochutnejte křupavé kousky pečeného kuřete podávané s vynikající sladko-pálivou omáčkou a…
Příprava vepřového kolena sice zabere čas, protože je nutné ho nejprve uvařit, ale počkat si se rozhodně vyplatí. Při pohledu na grilované nazlátlé koleno potírané…
Kuřecí prso pokrájíme na asi 6-8 malých kousků. Ty zlehka naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme tymián a necháme asi hodinu odležet.Poté na pánvi…
Nějakou výbornou sladkostí, doma upečenou, nepohrdne žádný z nás. I kdyby to byla drobnost jen na jedno, dvě kousnutí. Právě takové jsou tyto šneky - skořicí lákavě…
Ovesné vločky rozmixujeme, aby z nich byl prášek, nalijeme k nim mléko a mixujeme. Poté přidáme vejce, med, sůl a prášek do pečiva a opět mixujeme.Necháme tak 5 minut…
Nenechte se zmást výčtem ingrediencí. Pár základních, ale opravdu kvalitních surovin. Přesně to vám stačí, abyste vykouzlili fantastické marokánky, které doplní váš…
Jeden den nachystáte, dáte marinovat a další den už jen osmahnete. Rychleji to snad ani nejde. Jemné kuřecí maso namarinujete v zakysané smetaně a směsi koření, medu a…
V horkých letních dnech nemáme chuť konzumovat těžká a teplá jídla. Naopak přichází čas lehkých a osvěžujících zeleninových salátů, které jsou navíc připravené během pár…
Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu…
Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť…
Recept na bábovku, která vás dokonale naladí na pohodový den. Díky medu a kefíru je vláčná a spojení oříšků a skořice ji dělá chuťově výjimečnou. Výborné pohoštění pro…
Suroviny dávám do pekárny postupně za sebou jak jsou uvedeny.Pekárnu zapínám na program celozrnný chléb, kůrka střední až tmavá, velikost 750-1000 g, podle toho, jak má…
Mrkvové moučníky jsou čím dál víc oblíbenější. Vyzkoušejte tento rychlý hrníčkový bez vážení a odměřování. Mrkev dodá koláči přirozenou sladkost a vláčnost. Poléváme…
Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Tentokrát zkuste tyto dvě suroviny použít v jednoduchém moučníku. Pláty medového těsta, ořechová krusta a…
Med a ořechy tvoří dokonalou kombinaci, která nikdy neomrzí. Tentokrát zkuste tyto dvě suroviny použít v jednoduchém moučníku. Pláty medového těsta, ořechová krusta a…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou velmi oblíbené v anglosaském světě a své příznivce si nalezly i u nás. Dají se připravit i v čistě…
Pikantní chuťovka podávaná nejen při grilování, ale i jako zpestření při posezení s přáteli nebo různých oslavách. Jednoduchá příprava i nenáročnost tohoto pokrmu je…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?
Obložené chlebíčky jsou český vynález. Ty Paukertovy milovali už Hugo Haas i prezident Masaryk
10 nejlepších nádivek nejen na Velikonoce: Recepty a rady, které zajistí dokonalý výsledek!