Bezlepková mořská štika v rýžové krupičce(bez vajec)
Recept ještě nebyl hodnocenFilety z mořské štiky necháme téměř rozmrazit. Dobře je osušíme a přepůlíme. Bývají dost dlouhé a hůře se s nimi při smažení manipuluje. Do misky dáme rýžovou krupičku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety z mořské štiky necháme téměř rozmrazit. Dobře je osušíme a přepůlíme. Bývají dost dlouhé a hůře se s nimi při smažení manipuluje. Do misky dáme rýžovou krupičku…
Nejlépe den předem si připravíme salát, ale postačí i ráno před obědem. Oloupané cibule nakrájíme na tenké půlměsíčky a dáme na 2minuty do hrnce s vařící vodou. Poté…
Ryby si omyjeme, osušíme a osolíme zvenku i zevnitř. Dovnitř každé ryby vložíme snítky rozmarýnu a bazalky, zvenku okořeníme. Vložíme do pekáčku a zastříkneme olivovým…
Nejprve uděláme citronovo bylinkové máslo utřením všech surovin lžící v malé mističce. Přendáme na kousek potravinářské fólie, vytvoříme váleček a dáme ztuhnout do…
Medailonky si necháme rozmrazit, osušíme je, potřeme hořčicí a pokapeme citronem, posypeme kmínem, opepříme, přidáme pokrájený pórek a cibuli, nakrájenou chilli…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Holka u plotny radí: Jak co nejlépe upéct výtečné kuře à la kachna a zároveň ušetřit?
MasterChef Česko: Připravte si italskou delikatesu vitello tonnato aneb Telecí s tuňákovou omáčkou!
Jablečný „křupan“: Rychlý anglický dezert apple crisp voní skořicí a nejlepší je se šlehačkou