Zabíjačkový smažák
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 610 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,50 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,30 g |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…
Cibulku osmahneme na sádle dozlatova, přidáme odblaněný a nakrájený mozeček, osmahneme a zamícháme čerstvá vejce. Osolíme, opepříme.
Čerstvý mozeček opláchneme pod tekoucí vodou,osušíme a z mozečku odstraníme žilkování.Jde to jednoduše-žilky vezmeme na straně a opatrně zvedáme(je to taková síťka žilek…
Mozeček spaříme horkou vodou a pak přelijeme studenou vodou. Opatrně stáhneme blanku a nadrobno nasekáme. Na sádle osmažíme cibuli a na ni přidáme nasekaný mozeček.…
Vepřové mozečky opereme, necháme okapat v cedníku. Spařovat a odblaňovat nemusíme. Nakrájíme je na větší kousky a odložíme. Vejce rozklepneme do misky a dáme stranou…
Květáková omáčka: Na másle zpěníme cibuli a přidáme rozebraný květák. Zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Menší růžičky vyjmeme, zbytek rozmixujeme nebo propasírujeme…
Cuketu umyjeme a překrojíme podélně na poloviny. Každou půlku vydlabeme, dřeň osolíme a necháme zatím bokem.Na oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cibulku, přidáme na…
Mozečky opereme a odblaníme. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a dáme ji zpěnit do velké pánve nebo širšího kastrolu na rozehřáté máslo s olejem.Pak přidáme mozeček,…
Mozečky opatrně opláchneme a necháme okapat, pak je s citem osolíme (bramborák už slaný je), opepříme a obalíme v bramborákovém prášku. Osmažíme je z obou stran v…
Mozečky vypereme, odblaníme a udusíme asi na 4 dkg másla. Jemně osolíme a trochu opepříme. Po změknutí prolisujeme.Rozstrouháme parmazán nebo jiný tvrdý, chuťově podobný…
Mozeček spaříme horkou vodou s octem a solí, odblaníme, nakrájíme na kousky, srdíčka očistíme - odkrojíme kousky tuku i céviček, chvilku svaříme (3 minuty) a nakrájíme…
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Nakrájené cibule osmahneme v hlubší pečící nádobě na sádle do světle zlaté barvy.Přidáme pokrájená odblaněná játra, slezinu,…
Ze žampionů vyloupneme nožky, hlavičky oloupeme a osolíme. Nožky si nadrobno nakrájíme. Cibulku si nakrájíme na kolečka a na oleji spolu s nožkami a trošinkou vody…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
MODERNÍ KUCHYNĚ JE RYCHLÉ, EFEKTIVNÍ A ZDRAVÉ VAŘENÍ V THERMOMIXU
Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu!
Jak jednoduše připravíme voňavou polévku z pečené zeleniny? Chuti pomůže vývar i správné koření, pak je polévka výborná