Račí ocásky - salát či pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 364 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,70 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Nejlepší zmrzliny v Praze pro rok 2022: Kde mají skvělou pistáciovou, kde unikátní štrúdlovou a na kolik vás vyjde kopeček?
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
„Staročeský“ dezert povidloň je hitem i moderních cukráren. Jak jej dnes pečou na Šumavě?