Měkounké žitné perníčky
Recept ještě nebyl hodnocenTradičně do těsta na perníčky používáme základní hladkou mouku. V tomto receptu však použijeme pouze mouku žitnou, která má více vlákniny a je mnohem zdravější.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tradičně do těsta na perníčky používáme základní hladkou mouku. V tomto receptu však použijeme pouze mouku žitnou, která má více vlákniny a je mnohem zdravější.…
Recepty podle lety prověřeného receptu babičky jsou sázkou na jistotu. Perníčky, v kterých kromě medu zavoní ořechy a samozřejmě také perníkové koření, navíc…
Plněné kakaovo-ořechové cukroví s rumovým krémem je přesně pro vás! Výroba vyžaduje trochu cukrářské zručnosti a trpělivosti (a budete potřebovat i formičky), výsledek…
Rychlé a jednoduché pečení, které zvládnete i na poslední chvíli před Štědrým dnem? To jsou přesně tyto skořicové hvězdičky. Ještě horké pěkně obalit ve směsi cukru,…
Mezi tradičním vánočním cukrovím nesmí na sváteční tabuli chybět ořechy, plněné sladkým krémem. Cukroví, které připravovaly již naše babičky, vám svojí lahodnou chutí…
Linecké košíčky ořechové chuti jsou plněné dokonalým čokoládovým krémem. Košíčky pod náplní rychle zvláční a v ústech se jen rozplývají. Doporučujeme je plnit jen pár…
Milovníci čokolády zbystřete. Lahodný čokoládový krém ve skleničce, posypaný mletými ořechy, je přímo stvořený pro vás. Ve vašich ústech se lehce rozplyne a zbyde po…
Pařížské rohlíčky jsou jedním z klasických druhů cukroví, které nesmí na svátky chybět. Křehké těsto s mletými ořechy můžeme upéct ve formě na rohlíčky. Poté je stříkáme…
Beránek na velikonočním stole může být i z těsta na biskupský chlebíček. Můžete ho vyladit spoustou přísad uložených v těstě. Oříšky, kandované ovoce, čokoládové pecičky…
Velikonoce jsou obdobím, které vyzívá k tomu, abychom z kynutého těsta zkoušeli připravit netradiční pečivo. S tímto receptem si tak můžeme doma připravit nadýchaná a…
Cukroví tohoto typu se dělá většinou jako poslední, abychom zužitkovaly všechny zbytky, odřezky a drobky z předešlého pečení. Stačí si jen pohrát s tvarováním hmoty a…
Čokoládu nastrouháme a s ořechy a medem povaříme ve vodní lázni (mlékovaru).Vyklopíme do prosátého moučkového cukru na vále a ještě teplé vypracujeme ve tvárné,…
Opravdu vláčný beránek z ořechového těsta, ozdobený bílou sněhovou čepicí s lehce citronovou chutí, se bude na velikonoční tabuli doslova vyjímat. V ústech se bude jen…
Drobné koláčky z máslového těsta potřeme čokoládovou polevou, naplníme čokoládovo-ořechovou náplní a povrch zakryjeme kolečkem z těsta, do kterého vykrojíme velikonoční…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
Peče celá země: Kobližky musí být pěkně dozlatova. Jak na to a čím je naplnit a dozdobit?
10 nejlepších tipů na studené pohoštění: Recepty na pomazánky, saláty i chlebíčky pro každou návštěvu