Pangasius na řecký způsob
Recept ještě nebyl hodnocenNa pekáčku, ve kterém budeme péct rybu, zpěníme na oleji nakrájenou cibulku, rozsekaný česnek, petrželku a oregano.Na to rozložíme rozmrzlé, osolené a pocitronované…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pekáčku, ve kterém budeme péct rybu, zpěníme na oleji nakrájenou cibulku, rozsekaný česnek, petrželku a oregano.Na to rozložíme rozmrzlé, osolené a pocitronované…
Do pekáče rozprostřeme anglickou slaninu, na to položíme porce pangase, potřeme hořčicí a zasypeme sekanou pažitkou. Posypeme na půlkolečka nakrájenou cibulí, nakrájenou…
Na dno vymazané zapékací misky dáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky,zeleninovou směs,rybu ochucenou kořením a dáme do trouby vyhřáté na 200°.Asi po 20 min.pokryjeme…
Filety si po délce lehce okrojíme do rovna, osolíme, pokapeme citron. šťávou, posypeme kořením (já přidala ještě trošku čerstvého tymiánu) a po délce pomažeme…
Ryba a bramborový salát jsou tradičně na Vánoce. V tomto případě si však obdobu svátečního jídla můžete připravit kdykoliv. Svěží salát s řapíkatým celerem doplňuje…
Pangasia vysušíme a nakrájíme na proužky cca 3cm. Osolíme, pokapeme citronem a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance (smíchaná se seznam.semínky, příp.…
pangase nakrajime na nudlicky a smichame s korenim a soli,dala jsem dnes jen kmin a papriku, polovinu dame do misky z varneho skla nebo porcelanu, na to nasypeme pul…
Rybu necháme trochu rozmrazit. Poté ji nasolíme a pokapeme citrónem, nebo citrónovou šťávou, podle chuti opepříme a posypeme provensálským kořením. Na pánvi na trošce…
Do vařící vody dáme bobkový list, kuličky koření, očištěnou mrkev s celerem a na mírném plameni vaříme pod pokličkou 15minut. Poté zeleninu vybereme, dáme stranou, do…
Do hrnce dáme vařit kus ryby(já dala tresku)s veškerou nadrobno nakrájenou zeleninou(může se použít co dům dá), brambory nadrobno, osolíme a necháme vařit. Uvaříme si…
Mrkev, celer a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, chilli papričku…
Rybu rozmrazíme a posypeme ji kořením na ryby. Zapékací mísu vymažeme olejem, na dno poklademe plátky česnekového boku a na něj nakořeněné rybí filety. Zasypeme…
Filety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme…
Do vroucí vody vložíme těstoviny, mezitím co se budou vařit nakrajíme žampiony a papriky. (podle chuti můžem přidat i rajčata, cibulku, hrášek, porek...fantazii se meze…
Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je. V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme…
Máte rádi ryby? Pojďte si s námi připravit salát z pangasia a lahodné zeleniny. Pochutná si na něm každá návštěva.
Pokud je filé zmrazené, necháme je rozmrazit, poté je osolíme a pokapeme citrónem, aby se maso zpevnilo. Před smažením plátky ryby osušíme, obalíme v mouce smíchané se…
Vařené brambory rozšťoucháme, povaříme zeleninu na skus a taky rozmělníme na drobno. Na trošce oleje opečeme rybí maso, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Pak…
Filety protáhnout v polohrubé či hrubé mouce, z přísad udělat těstíčko a filety tím napatlat a ihned smažit.
Rybu zalijeme kefírem a necháme 2 hodiny odležet. Z druhé části kefíru uděláme těstíčko tak,že do něj vejce,bílé víno,mouku a část lupínků. Odleželou rybu obalíme v…
Z másla a mouky uděláme jíšku, rozředíme vodou asi 3l a necháme rozvařit. Přidáme mrkev, celer, pangase nakrájeného na kostky a necháme povařit. Když je maso měkké,…
Do zapékací misky dáme máslo, přidáme Pangasia, kterého posypeme kořením na ryby. Na rybu rozvrstvíme špenát, osolíme a přidáme rozetřený česnek a poklademe na plátky…
Pangase si nasolíme, posypeme paprikou a provensálským kořením z obou stran. Půl pórku, rajčata, papriku a česnek pokrájíme, do pekáčku si dáme plátky másla, na něj…
Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Expertka radí: Jak a kde v lednici skladovat medvědí česnek? Vlhká utěrka je nezbytností, důležité je i správné místo v lednici