Vepřová harmonika s houbami
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrojíme, jako když chceme dělat plátky, ale nedokrojíme až do konce, aby zůstalo v jednom kuse. Smícháme všechny ingredience na marinádu a potřeme s ní maso ze…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrojíme, jako když chceme dělat plátky, ale nedokrojíme až do konce, aby zůstalo v jednom kuse. Smícháme všechny ingredience na marinádu a potřeme s ní maso ze…
Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana,…
Maso si nakrájíme na dvoucentimetrové plátky. Každý z plátků ještě nakrojíme tak, aby vznikl jeden velký plát. Maso naklepeme, nasolíme, napepříme a jen z jedné strany…
Vepřové karé si převážeme pro zpevnění a udržení tvaru (válec). Připravíme si pěkně vysušenou nožičku čabajské klobásy. Do převázaného špalíku vepřového karé, si uděláme…
Maso vyndáme z lednice 2 hodiny před vlastní úpravou a potřeme jej ze všech stran perníkovým kořením. Dále si připravíme zeleninu – celer a mrkev očistíme a rozmixujeme…
Pečeni omyjeme, očistíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli odležet. 3 cibule nakrájíme nahrubo, vložíme do rozpuštěného sádla na pekáč. Cibuli necháme zpěnit přidáme…
Maso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3cm do poloviny výšky masa. Pak maso osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky…
Z vepřové pečeně si ostrým nožem vyrobíme plát, ten mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením s bylinkama, česnek si utřeme a natřeme po celém…
Maso nakrájíme na nudličky, petrželku nasekáme, šalotku a obě kapie na kostičky, 2 stroužky česneku prolisujeme a žampióny jen překrojíme na půlky.Na oleji usmažíme…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe slaninou. Pevně svineme a sepneme párátkem. Závitky opečeme na sádle doměkka. Vyjmeme a přikryjeme alobalem.Do výpeku…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Na grilování v plné výbavě: 15 věcí, které si rozhodně vezměte s sebou, abyste byli králem či královnou grilovačky
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Seznamte se s českým odborníkem na chilli