Vídeňský řez (bezlepkový)
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Celá vejce, cukr, vanilkový cukr vyšleháme do pěny, přišleháme olej, mléko, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Upečeme a necháme vychladnout. Krém:…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto: Celá vejce, cukr, vanilkový cukr vyšleháme do pěny, přišleháme olej, mléko, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Upečeme a necháme vychladnout. Krém:…
Suroviny na těsto smícháme. Rozdělíme na 30-36 kuliček, které důkladně obalíme v krystalovém cukru. Formičku vysypeme cukrem, vtlačíme kuličku, koncem vařečky uděláme…
Suroviny na těsto smícháme. Rozdělíme na 30-36 kuliček, které důkladně obalíme v krystalovém cukru. Formičku vysypeme cukrem, vtlačíme kuličku, koncem vařečky uděláme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Zčernalé banány se dají zachránit. Můžete s nimi kouzlit nebo z nich připravit sladké překvapení
Švýcarské národní jídlo fondue: Připravte si sýrovou delikatesu jako v restauraci!
Zajímavosti o kávě, které možná neznáte: Víte, že v tradičním ranním nápoji pijete pecky třešní?