Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškoty bezlepkové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 570 kJ / 375 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,80 g
– nenasycené2,80 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,04 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,00 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Piškotík

Piškotík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Piškoty (120g) si slepíme marmeládou a necháme hodinu stranou. Zbytek piškot rozdrtíme, provlhčíme mlékem a smícháme s máslem. Dortovou formu vyložíme potravinovou fólií…

Piškotík

Piškotík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Piškoty (120g) si slepíme marmeládou a necháme hodinu stranou. Zbytek piškot rozdrtíme, provlhčíme mlékem a smícháme s máslem. Dortovou formu vyložíme potravinovou fólií…

Rychlodezert bez lepku

Rychlodezert bez lepku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Piškoty, vlašské ořechy a máslo rozmixujeme na jemnou konzistenci a vyložíme tím dno mističky.Šlehané podmáslí, tvaroh a med vyšleháme v jemný krém, který dáme na…

Tvarohovo - ovocný dezert

Tvarohovo - ovocný dezert

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maliny nebo jiné ovoce i se šťávou a s třtinovým cukrem chvíli svaříme, potom přidáme pytlík dortového želé a povaříme minutku.Než ovocná směs zchladne, ušleháme tvaroh…

Kacuda

30 min

Bezlepkové ořechové dezertky

Bezlepkové ořechové dezertky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Suroviny na těsto smícháme, necháme vychladnout, vyválíme, vykrajíme, upečeme při 170°C cca 8-9 minut, třeba hlídat. Balíček piškotů rozdrtíme nebo pomeleme,…

Ovocný dort se Šmakounem

Ovocný dort se Šmakounem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Korpus: bezlepkové piškoty rozdrtíme, smícháme s máslem a kokosovým olejem a vtlačíme lžící do formy vyložené pečícím papírem. Světlý krém: jogurt a nastrouhaného…

anicka123

30 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více