Bleskový štrúdlík naší Janky
Recept ještě nebyl hodnocenKdo by neměl rád štrúdl plněný skvělou jablečnou náplní vonící po skořici a smíchanou s rozinkami naloženými do rumu. Vyzkoušejte ho upéct podle tohoto receptu ze…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo by neměl rád štrúdl plněný skvělou jablečnou náplní vonící po skořici a smíchanou s rozinkami naloženými do rumu. Vyzkoušejte ho upéct podle tohoto receptu ze…
Na velký plech naskládáme piškoty, jednu řadu.Uděláme krém: ušleháme šlehačky s cukrem a do tuhého krému zamícháme pomazánková másla.Na vyskládaný plech nalijeme…
Cukr, vejce a horkou vodu ušleháme, přidáme olej a postupně přidáváme za stálého šlehání mouku smíchanou s kypřícím práškem. Těsto vlijeme na menší plech vyložený…
Zakysané smetany dobře rozmícháme s vanilkovými cukry. Na dno dortové formy dáme piškoty, polovinu smetan, poklademe kompotem, opakujeme, nakonec přijdou piškoty.Formu…
Podle návodu uvaříme hustší puding. Ještě do horkého pudingu zašleháme tvaroh, vznikne nám hmota, kterou budeme potírat piškoty. Na dno dortové formy naskládáme piškoty.…
Olúpané jablká nastrúhame, pridáme 2 dl vody, cukor a povaríme, kým sa jablká nerozvaria. V 2 dl vody rozmiešame Zlaté klasy, pridáme do jablčnej kaše a 2 minúty…
Výroba nepečeného cukroví přichází na řadu pár dní před Vánoci. K odležení stačí velmi krátká doba a některé druhy se mohou konzumovat ihned, jako například trubičky z…
Když zavoní vanilkový pudink, zaútočí na naše smyslové buňky a okamžitě vyvolá vzpomínky z dětství. Pudink společně s ovocem a piškoty je také ideální náplní pohárů. A…
Do hrníčku nalijeme mléko (přibližně čtvrt hrnku).Do hrníčku s mlékem vysypeme obsah sáčku a pořádně promícháme vidličkou. Do hrnce nalijeme zbytek mléka a dáme do něj…
Plech s vyšším okrajem si vyložíme pečícím papírem. Broskve ocedíme, necháme okapat, šťávu uchováme. Listové těsto si vyválíme (můžeme použít již vyválené) a přeneseme…
Nepečený, piškotový dort je osvěžující dezert, který obzvlášť v létě ocení celá rodina. Zakysaná smetana a čerstvé ovoce zaručují, že chutná skvěle. Díky jednoduché…
Sametová, hutná, s jemně nakyslou chutí a s báječnou schopností ztuhnout – to je zakysaná smetana. Zakysanka je v kombinaci s tvarohem a ovocem královnou pohárů a…
Celá vejce s cukrem ušleháme do husté pěny. Zašleháme olej a vařečkou vmícháme mouku.Těsto rozetřeme na plech, vyložený papírem a pečeme na 200°C cca 10 minut.Po upečení…
Máte rádi kokos? Pak vyzkoušejte tuto výtečnou roládu. Díky tomu, že je nepečená, vám ušetří spoustu práce. Výborné těsto ze Salka, piškotů, rumu a kakaa plněné máslovou…
Rychlý a jednoduchý dezert pocházející z Britských ostrovů. Řeč je o crumble, který se dá připravit z jakéhokoliv ovoce, které máte zrovna po ruce. Pokud sáhnete po…
Korpus: Žloutky s vodou a olejem ušleháme do pěny, přidáme cukr, mouku s práškem do peč. a kakaem, poté přidáme sníh z bílků. Dáme do formy (za použití pečicího papíru)…
Nejdříve si uvaříme silnější kávu. V misce zamícháme zakysanou smetanu a tvaroh přidáme vanilkový cukr a cukr krupice (kdo rád sladší, může dát více). Do misky nebo…
Kávu necháme vychladnout,slijeme do misky a přidáme rum.Pomazánkové máslo našleháme se zakysanou smetanou.Na dno jakékoliv formy klademe piškoty namočené v kávě s rumem…
Šlahačku vyšľaháme a spojíme s kyslou smotanou a vanilkovým cukrom.Jahody zľahka popučíme (najlepšie rukou),aby ostali väčšie kúsky a posypeme práškovým cukrom.…
Vosí hnízda nebo včelí úly? Název je různý, ale jedná se o tentýž druh nepečeného cukroví. Kakaové těsto z piškotů voní rumem a je naplněné máslovým krémem. Je to tak…
Vosí hnízda nebo včelí úly? Název je různý, ale jedná se o tentýž druh nepečeného cukroví. Kakaové těsto z piškotů voní rumem a je naplněné máslovým krémem. Je to tak…
Nepečené dorty jsou výborné po celý rok, nicméně v létě k němu můžeme přidat čerstvé ovoce. V tomto receptu použijeme voňavé jahody, které jsou v kombinaci s tvarohovým…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou
10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka