Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plecko - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie491 kJ / 117 kcal
Bílkoviny19,90 g
– z toho živočišné bílkoviny19,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené2,10 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pečené maso Videorecept

Pečené maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečené maso je velmi vděčné jídlo, které se připraví takřka samo. Vybrat můžete plecko, krkovici, ale podobně lze připravit třeba i libovější bůček. Ať už s knedlíkem,…

Suvicka

120 min

Guláš z divočáka

Guláš z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a…

Sarunka

70 min

Vepřové maso v lorně

Vepřové maso v lorně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Příprava masa v hliníkové lorně je originálním způsobem jak připravit pokrm na grilu. Maso z jednoho pekáče tak bude měkké, lehce zauzené a krásně vonět kouřem. Jako…

cathleen

70 min

Řeznický zabijačkový guláš

Řeznický zabijačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento řeznický guláš s vepřovým masem, bůčkem a droby upečeme v troubě a zahustíme nadrobeným chlebem. Kousky masa se krásně rozpadají a s krajícem čerstvého chleba je…

jipohe

160 min

Zabíjačkový smažák

Zabíjačkový smažák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…

Tlačenka

Tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí tlačenka nemusí být výsadou vesnických zabijaček. Suroviny se dají lehce sehnat v každém řeznictví, přidáte jen svoji práci a podle své chuti si také výrobek…

Dobrá tlačenka

Dobrá tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dobrou tlačenku koupíte u řezníka nebo si ji můžete také připravit doma. Inspirujte se tímto receptem a zpracujte vepřové maso a vnitřnosti do typicky české pochoutky. S…

Zelí "Chameleon"

Zelí "Chameleon"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibuli si nakrájíme nadrobno, kterou na oleji zpěníme. Poté přidáme nakrájené plecko na menší kostičky. Osolíme, okmínujeme a orestujeme. Až se maso zatáhne, podlejeme…

BILKOVAI

60 min

Špízová směs s bramborem

Špízová směs s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sádlem vymažeme pekáček. Na dno poskládáme plátky slaniny. Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a vložíme do pekáčku. Další ingredience dáváme po vrstvách. Česnek…

webmonster

180 min

Jambalaya

Jambalaya

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Libové vepřové maso rozkrájíme na kostky, přidáme jemně usekané cibule.Lžíci sádla rozehřejeme v hrnci nebo hluboké pánvi, na sádlo nasypeme maso a cibuli a necháme…

honzam

40 min

Guláš z trouby

Guláš z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na 3 cm kousky,smícháme se solí, pepřem a cibulí nakrájenou na kostičky a dáme osmahnout do pekáčku na sádle. Když se maso zatáhne a osmahne, zaprášíme…

pepab

45 min

Kůzlečí řízek s brambory

Kůzlečí řízek s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůzlečí maso nasolíme, očesnekujeme a obalíme v trojobalu.Smažíme ve vyšší vrstvě oleje do "akorátna" (spíš rychleji než zvolna).Podáváme s brambory (uvařenými s…

cekrops

60 min

Ostravský králík

Ostravský králík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do pekáčku dáme nakrájený bůček, plecko a cibuli - přidáme sůl, kmín, papriku a olej a vše promícháme. Králičí stehna osolíme okmínujeme a jemně poprášíme paprikou. Vše…

Kadlíkovo kuře na čemsi

Kadlíkovo kuře na čemsi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuře jsem večer předem naporcoval na menší kousky, pořádně načesnekoval a nechal přes noc odležet. Ráno pak jsem oškrabané brambory nastrouhal, půlku nahrubo, půlku…

Kadlik

120 min

Vepřový Hot Guláš

Vepřový Hot Guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší kostky (~4cm), dáme do misky a promísíme se škrobem - maso pak nepustí šťávu a bude krásně křehké, jinak je jak smrkové špalíky! :-). Špek…

Tom Beyk

120 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více