Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Závin z podmáslí

Závin z podmáslí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vyzkoušejte tento jednoduchý závin, na který vám stačí jen pár surovin. Na přípravě není nic těžkého. Závin tvoří tenké těsto plněné náplní dle vaší chuti. K odpočinku…

mysulka

40 min

Špaldový ovocný koláč

Špaldový ovocný koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Připravíme si kvásek z vlažného mléka, medu a droždí. V robotové míse si smícháme sypké ingredience. Přidáme žloutky, máslo, sádlo, citrón jak šťávu tak kůru, podmáslí a…

Mandlová bábovka

Mandlová bábovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všechny sypké ingredience smícháme v míse. Přidáme vejce, máslo, podmáslí, amaretto a řádně promícháme. Do vymazané a vysypané formy nalijeme půl těsta. Do druhé půlky…

Red velvet dort + cream cheese icing

Red velvet dort + cream cheese icing

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Předehřejte troubu na 160°C.Dno formy vyložíme pečícím papírem a boky lehce potřeme olejem. Ve velké míse promícháme mouku, škrob, kakao, prášek do pečiva a sůl.V druhé…

Podmáslové raženky

Podmáslové raženky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ze 100 ml vody, 130 g hladké mouky, lžičky sladěnky a droždí (vše vezmeme z odváženého množství) umícháme omládek, který necháme v teple 45-60 minut kynout. Pak přidáme…

Kakaová buchta z podmáslí

Kakaová buchta z podmáslí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Smícháme všechny suché suroviny a přidáme tekuté. Pořádně promícháme ručním šlehačem. Když by bylo těsto moc husté, přidáme ještě podmáslí.Vylejeme na vymazaný a…

Špaldová žíhaná bábovka

Špaldová žíhaná bábovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do utřeného másla zašleháme třtinový cukr a citronovou kůru a poté zašleháme jedno vejce po druhém.Mouku promísíme s kypřícím práškem a přes velké síto ji prosejeme.…

Puritas

75 min

Coleslaw 2

Coleslaw 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1) Zelí si buď nakrájíme na menší kousky nebo dáme do mixéru. Mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nakrájíme nadrobno. Zeleninu smícháme a přidáme 1 lžičku…

Creme fraiche (krém freš)

Creme fraiche (krém freš)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Crème fraîche pochází z Francie a vyrábí se tradičně z kravského mléka. Má nižší podíl laktózy, takže je lehce stravitelný. Vy si jej můžete snadno připravit i doma, a…

Klariska

5 min

Polévka z podmáslí

Polévka z podmáslí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou jen tak, aby byly potopené, přidáme sůl a koření a uvaříme doměkka.V podmáslí rozkvedláme mouku a vlijeme do…

RubyRom

50 min

Muffiny s polevou

Muffiny s polevou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Předehřejte troubu na 200 °C a do formiček vložte papírové košíčky.V menším kastrolu, na mírném ohni, rozpusťte společně máslo a čokoládu. Následně nechte asi 10 minut…

dani.ela

40 min

Jablečné muffiny

Jablečné muffiny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Formu na muffiny vymažeme lehce olejem. Máslo utřeme ručním šlehačem společně s cukrem do světlé a lehce nadýchané pěny, pak přidáme…

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechnu mouku prosejte s práškem do pečiva, v míse utřete cukr a vejce, vsypte mouku , vlijte podmáslí a olej, zpracujte těsto, které vlijete na papírem vyložený plech.…

Kváskový podmáslový chléb

Kváskový podmáslový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Večer, 10-12h před zaděláním těsta, smícháme kvásek, vodu a žitnou mouku a zakryté necháme do rána pracovat a kynout. Ráno přidáme zbytek surovin (hladkou mouku ne…

Zelné šneky

Zelné šneky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do pekárky dáme suroviny nejdříve tekuté, pak sypké a zapneme program Těsto (jen kynutí).Těsto lze samozřejmě zadělat i klasicky-z droždí,vody a trošky mouky necháme…

1 2 3 4 5 14

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více