Krůtí plátek na valašském bůčku s oblohou
Recept ještě nebyl hodnocenKoření smícháme v hrníčku a použijeme najednou. Nejprve do naklepaného plátku vetřeme koření, zatím rozehřejeme olej a na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme po obou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Koření smícháme v hrníčku a použijeme najednou. Nejprve do naklepaného plátku vetřeme koření, zatím rozehřejeme olej a na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme po obou…
Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na kousky. Bulvový celer okrájíme a nakrájíme na kousky, řapíkatý celer a cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Kadeřavou kapustu nakrájíme na…
Krůtí plátek mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme rozemletými čili papričkami. Půl menší cibule si mírně orestujeme na olivovém oleji a krůtí plátek na něm z…
Maso nakrájíme na 2 mm tenké plátečky (lépe se krájí polozmrzlé). V misce maso rozmícháme s vejcem a škrobem, můžeme malinko naředit vodou, aby se maso lépe obalilo.…
Mäso narežeme na plát a jemne vyklepeme. Potrieme horčicou, okoreníme a osolíme.Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané šampiňóny a restujeme 5…
Suroviny na marinádu smícháme dohromady. Měla by být hladká a chutnat pikantně sladko kysele, líp to neumím popsat. Maso (nechané v celku) do této marinády ponoříme a…
Krůtí prsa nameleme, cibuli nasekáme najemno, toastový chleba nadrobíme. Všechny suroviny smícháme a vytvarujeme kuličky o velikosti jako pimpongový míček. Dáme do…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Plát filo těsta rozřízneme na 4 čtverce. Do mističky (v průměru cca 10 cm) vložíme plát těsta a přes něj přeložíme druhý, aby cípy horního…
Krůtí maso a uzenou krkovičku nakrájíme na nudličky. Ve vodě rozmícháme škrob, sójovou a worcestrovou omáčku.V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme masové nudličky.…
Maso nakrájíme na kousky tak, aby se daly napíchnout na špejli. Na oleji osolené maso prudce osmahneme, dáme stranou vychladnout. Zeleninu uvaříme tak, aby nebyla…
Jablko oloupeme, zbavíme jádřince a s trochou vody (1/2 dcl)rozmixujeme na kaši. Maso nakrájíme na malé plátky a z obou stran naklepeme. Plátky na směsi oleje a másla…
1. Maso nakrájet na nudličky (osolit, posypat chilli), cuketu na půlkolečka nebo hranolky. 2. Maso zprudka opéct na oliv.oleji do bíla, přidat cuketu a ještě trochu…
Očistíme kapii, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kousky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Vyndáme…
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno, kapii na proužky a okurky na malé kostičky.Na másle opražíme mandle dozlatova a dáme zatím bokem.Na rozehřátém oleji…
Všechny ingredience na marinádu smícháme, maso s marinádou potřeme a uložíme ho přes noc do chladu v uzavřené nádobě.Druhý den maso přendáme do pekáčku a přikryté…
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso nakrájené na malé kostičky a za stálého míchání ho krátce opečeme. Přidáme…
Rýži zalijeme 2x větším množstvím vody a vaříme ji do měkka. Během vaření doléváme vodu dle potřeby. Mrkev nakrájíme na půlkolečka a dáme ji vařit do měkka. Mezitím…
Morčacie prsia som umyla, osušila. Pripravila som šunku a syr. Prsia som trošku rozklepala, potrela som každý horčicou, položila som plátky šunky na to som uložila banán…
Všechny uvedené ingredience, kromě krůtího masa, budete potřebovat na nádivku do rolády, kterou je tedy nejdříve potřeba připravit. Cibuli nakrájejte najemno, stejně tak…
Krůtí prsa nakrájíme na nugety, osolíme a v půl deci oleje rozmícháme přiměřené množství koření ( dle chuti) a vetřeme do nakrájeného krůtího masa.Dáme odležet do…
Krůtí prsa nakrájíme na stejně velké kostky a promícháme s marinádou a dáme do chladu uležet - nejlépe do druhého dne. Do rozpálené pánve vložíme naložené maso, a prudce…
Krůtí prsa naporcujte na 3 stejně velké úhledné kousky a očistěte od všech blanek, šlach i kousků tuku (aby vám zbylo jen krásně čisté maso). Opláchněte ho pod proudem…
Rozehřejte si troubu na 190°C Očistěte si krůtí prsa od všech zbytků tuku i blanek a rozdělte je na 6 stejně velkých kousků. Maso rozklepejte paličkou mezi dvěma…
Maso nakrájíme na kostky, v misce osolíme, okořeníme směsí na čínu, přidáme lžíci oleje, lžíci sójové omáčky, hrst arašídů, promícháme a necháme přes noc v ledničce…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Dlouhá životnost potravin za optimální teploty: Praktické rady pro nastavení lednice
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé