Rozmarýnové krůtí kousky na víně se žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí prsa nakrájíme na kousky, pórek na půlkolečka, žampiony na čtvrtiny - pokud máme maličké žampionky, můžeme je dát jen na poloviny.V pánvičce rozpálíme olej a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krůtí prsa nakrájíme na kousky, pórek na půlkolečka, žampiony na čtvrtiny - pokud máme maličké žampionky, můžeme je dát jen na poloviny.V pánvičce rozpálíme olej a…
Maso nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z oleje, soli, chilli omáčky, tymiánu a utřeného česneku. Brambory oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a asi pět minut…
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a osmahneme s česnekem a majoránkou na olivovém oleji.Červenou řepu uvaříme. Do hrnce dáme vodu, kterou přivedeme k varu.…
Rezne na tenko naklepeme, okoreníme, potrieme horčicou, rozložíme šunku.Na každý plátok mäsa položíme kúsok Nivy a kúsok Hermelínu, pridáme mandĺové lupienky, zvinieme,…
Kuřecí maso nakrájíme na kosičky, osolíme opepříme. Osmahneme na olivovém oleji s majoránkou. Přidáme nakrájený česnek a žampiony, podusíme. Těsně před koncem přidáme…
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kousky masa, sůl, pepř a prolisovaný česnek.Chvilku restujeme, pak přidáme ostatní nakrájenou zeleninu a dusíme do změknutí…
Omyté krůtí plátky naklepeme, na třech stranách trochu nařízneme, osolíme , opepříme a pokapeme sojovou omáčkou. Řízky vložíme do olejem vymazané zapékací mísy, přidáme…
Teplou vodu smícháme s droždím, solí a krupicovým cukrem, důkladně zamícháme , zakryjeme a necháme 10 minut odstát. Hladkou mouku nasypeme do mísy, přidáme kvásek , 2…
Kuřecí maso uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout a pomocí vidličky natrháme na vlákna. Vývarem z kuřete rozředíme fazolový krém do konzistence hustší omáčky.…
1. Připravíme si masové knedlíčky (na 1 porci): Umeleme si krůtí maso, přidáme k němu 1/2 až 1 lžičku olivového oleje, hořčici, lehce posolíme a opepříme. Směs rozdělíme…
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Nejlepší dušený špenát je skvělý k masu i do těstovin. Chce to jeden malý trik