Střecha z BeBe sušenek
Recept ještě nebyl hodnocenNapřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Oblíbený krémový likér Baileys a jeho domácí výroba, díky níž ušetříte spoustu peněz a pochutnáte si. Vyrobte si s námi domácí Baileys - zahřeje a příjde k chuti nejen…
Zloutky oddelime od bilku. Z bilku vyslehame tuhy snih, do ktereho postupne zaslehame nejdrive cukr, potom zloutky, mouku s praskem do peciva a nakonec rozehrate maslo…
Jednoduchá buchta prolitá pudinkem již patří mezi klasiku našich maminek i babiček. Tentokrát jsme ji trochu obměnili a vyplatilo se. Vanilkový pudink jsme nahradili…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypřícím práškem a…
Mandle spaříme a oloupeme, spolu se sušenkami rozdrtíme, přidáme mléko a rozpuštěné máslo. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a na dno rozprostřeme vzniklé těsto,…
Troubu si předehřejeme na 175°C, bábovkovou formu si vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Sypké ingredience včetně pudinkového prášku v misce smícháme. Čokoládu…
Smícháme mouku, pudingový prášek, kypřící prášek a sůl. V pánvi opražíme vločky na másle s cukrem a skořicí. Ušleháme máslo s cukrem, přidáme vejce a suchou směs +…
Oba cukry smícháme s vejci. Vmícháme změklé máslo a mandlové nebo rumové aroma. Mouku smícháme s mandlovým pudingem, sodou a špetkou soli. Do mouky vpracujeme zlaté…
Sladký likér z whisky a Salka, vonící po mandlích, se stane u vás doma hitem. Týden odležený likér se bude hodit nejen na Vánoce, ale i při jiných svátečních…
Jablka loupeme a nakrájíme na plátky. Utřeme máslo, cukr, sůl a citronádu. Vmícháme 4 vejce a 100 ml. Smetany, mouku a prášek do pečiva. Zpracujeme a vylijeme na plech.…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Výroba domácích likérů různých příchutí získává rok od roku na větší oblibě. Likér můžete vyrobit pro své vlastní potřeby nebo jej darovat jako jedlý dárek. Vyzkoušejte…
Heru rozpustíme, odstavíme a vmícháme cukr. Až směs vychladne (nemusí být úplně studená, stačí teplá) vmícháme celá vejce. Pak přimícháme mouku smíchanou s práškem do…
Pomazánkové máslo vyšleháme s cukrem a vejci. Mouku smícháme s kypř.práškem a pudink.práškem a vmícháme k máslové hmotě, přidáme mléko, mleté mandle a čokoládu. Nalijeme…
Vajíčka si všechny rozklepneme do mísy, metličkou rozšleháme, přidáme mléko, znovu rozšleháme. Dále přidáme všechny cukry. Jako první přidáme mandlovou mouku, pak…
Uvařit hustý pudink (méně mléka), přidat k němu najemno nastrouhané mandle, jogurt a likér - vyšlehat v hustý krém. Listové těsto rozdělit na 3 díly - jeden ze 3/4,…
Karamelové mléko promícháme pomocí metly s rumem. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, který necháme za stálého míchání (aby se nevytvořil škraloup) vychladnout…
Baileys je lahodný alkoholický likér, který pochází z Irska a připravuje se z whiskey. Lahodnou a snadnou alternativou je spojení pudinku, Salka a rumu. Potěšte své…
Korpus: Oddělíme žloutky od bílků, z bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme do lednice..Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku s kypř.pr. a lžíce vody.…
Pudink připravíme klasickým způsobem, jen nedáváme cukr a přidáme jeden cukr vanilkový. Za stálého míchání (nesmí se utvořit škraloup) necháme trochu zchladit, ale ještě…
Vypracujeme těsto a necháme ho v chladnu odpočinout.Těsto vyválíme a vykrajujeme různé tvary (kolečka, srdíčka, hvězdičky).Pečeme ve středně vyhřáté troubě.Upečené a…
Perníčky jemně nastrouháme, přidáme tuk a zpracujeme v těsto.To rozdělíme na 8 ks a vtlačíme, ne moc tence, do silikonových košíčků na pečení muffin. Dáme vychladit -…
Není nad to si jednou za čas osladit život něčím jemně alkoholickým. Domácí Baileys je co do přípravy naprosto jednoduché a rychlé. Dokonce je to podstatně rychlejší než…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové poleno podle slavného francouzského kuchaře Lignaca: Perfektní dezert chutná božsky, přitom není složitý
Snídaně je základ dne! Vyzkoušejte lahodné a jednoduché tipy, jak ji připravit
Toustovač se hodí k přípravě rychlých snídaní i večeří. Který je nejlepší a kolik stojí?