Nugátová Charlotta
Recept ještě nebyl hodnocenŠarlota je zajímavý dezert, kdy jeho vršek tvoří roláda nakrájená na plátky, pod kterými se skrývá lahodný šlehačkový krém. Nugátová Šarlota má příjemně sladkou, lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šarlota je zajímavý dezert, kdy jeho vršek tvoří roláda nakrájená na plátky, pod kterými se skrývá lahodný šlehačkový krém. Nugátová Šarlota má příjemně sladkou, lehce…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro
Nejlepší čokoládové dezerty na léto: Z luxusního fondantu i krémové zmrzliny roztajete
Karel IV. miloval paštiku a francouzské lahůdky. Octem a kořením se v jeho kuchyni nešetřilo