Smothies jahodovo - rybízové s rýmovníkem
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve rozmixujeme rýmovník s vodou, potom přidáme rybíz, jahody a nakonec med.
Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu (příp. povolíme v MT), vmícháme celá vejce, cukr, smetanu, sirup a aroma. Metlou utřeme do hladkého krému, vmícháme mouku…
Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr,…
Vejce ušleháme s cukrem a přidáme 4 PL vody. Vmícháme mouku se sodou a sypkou kávu Nescafé. Vše našleháme do pěny a nalijeme na plech s pečícím papírem, který potřeme…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jedlík testuje bizarní kuchyně: Na Aljašce by bez sulcu z losího nosu nepřežili
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům
Jak "propašovat" ovesné vločky do jídelníčku dětí: Lívance naslano i na sladko nebo ovesné sušenky jsou jasná volba