Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybíz - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rybízová zmrzlina s chia

Rybízová zmrzlina s chia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vše umixujeme, nalijeme do formiček a přidáme dřívka.Necháme cca 10 minut odstát a dáme do mrazáku.Chia odsaje přebytečnou vodu a zmrzlina je super. Zdobím kuličkami…

amdae

10 min

Zmrzlina jaro/léto

Zmrzlina jaro/léto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyjeme a očistíme ovoce, dáme do nádoby na mixování a rozmixujeme nejprve s mlékem, pak přidáme smetanu a suroviny na dochucení.Dáme do nádoby, ve které budeme mrazit…

Pytrs

10 min

Tradiční koláče

Tradiční koláče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud používáte čerstvé droždí, udělejte kvásek. Droždí nadrobte do misky, přidejte část teplého mléka (cca 40*C) a trochu cukru. Rozmíchejte, zasypte moukou a nechte…

Rybízové  jablíčko s tvarohem

Rybízové jablíčko s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vejce vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Přilijeme mléko a olej, přidáme kakao a skořici. Na krém vyšleháme opět vejce a cukr, přidáme…

Rybízový závin s tvarohem

Rybízový závin s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Typický závin je znám svou náplní z jablek. V tomto případě jsou však jablka nahrazena šťavnatým a kyselkavým rybízem. Tvaroh pak dodá jemnost a ořechy s piškoty celou…

Majkaa

45 min

Broskvovo-rybízový mřížkový koláč

Broskvovo-rybízový mřížkový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na vál prosejeme mouku s kypřícím práškem, přidáme moučkový cukr, máslo, žloutky, mléko a rum a vypracujeme těsto. Třetinu těsta oddělíme a dáme do lednice. Zbylé těsto…

Dooga

60 min

Čokoládovo-rybízové řezy

Čokoládovo-rybízové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chcete zažít opravdové nebe v puse? Tak vyzkoušejte tyto řezy. Vespod těsto s křupavými kousky ořechů a čokolády, na něm leží pudink s rozvarem z ovoce a celé to zakrývá…

jahoda

60 min

1 8 9 10

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více