Yakitori (japonský národní pokrm)
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zázvor a česnek oloupeme, nakrájíme na jemno.Potom připravíme marinádu - v menším hrnci svaříme vodu s cukrem, se sojovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 182 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,30 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zázvor a česnek oloupeme, nakrájíme na jemno.Potom připravíme marinádu - v menším hrnci svaříme vodu s cukrem, se sojovou…
Smícháme prolisovaný česnek, chilli omáčku, mirin, hnědý cukr, saké, sójovou omáčku a arašídový olej. Dobře prošleháme a zahřejeme, aby se zrnka cukru rozpustila.…
Mleté maso dáme na pánev (bez použití oleje), rozmělníme na menší kousky a osmahneme. Pak přidáme česnek, pórek a zázvor, osmahneme,pak přidáme na kostky nakrájené tofu,…
Rýži rychle a důkladně propereme, scedíme, zalijeme určeným množstvím vody a dáme vařit do hrnce na vaření rýže, nebo dusit do trouby. Na sporáku si připravíme rozvar z…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Už znáte kakaové máslo? Základ čokolády poslouží i jako pěna na holení či lék na ekzém
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Výborná gulášová polévka 3x jinak: Ať ji děláme s masem nebo bez, klíčové je přidat rajský protlak a papriku ve správný moment