Šmakoun à la Cordon bleu
Recept ještě nebyl hodnocen1. Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením. 2. Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením. 2. Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme…
V misce si smícháme omáčku z kečupu, oleje, koření, soli a jednoho natřeného stroužku česneku. Nakrájíme si rajčata na slabší půlkolečka, cibuli taktéž, salám na…
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Skvělý mrkvový dort podle paní Columbové z Hliněné bašty: Moučník voní skořicí a ořechy a je neskutečně vláčný
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Delikatesa ze zbytků: Jak na nejlepší jacket potatoes neboli pečené brambory?