Pekáč plný překvapení
Recept ještě nebyl hodnocenOloupanou cuketu nakrájíme na plátky,posolíme a dáme ,,vypotit''. Uvaříme v osolené vodě,do které jsme přidali mléko,květák. Oloupané brambory nakrájíme na tenké…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oloupanou cuketu nakrájíme na plátky,posolíme a dáme ,,vypotit''. Uvaříme v osolené vodě,do které jsme přidali mléko,květák. Oloupané brambory nakrájíme na tenké…
Ze sýra a salámu uděláme ruličky dáme do vyššího pekáčku, nebo nejlíp do kastrůlku, zalijeme omáčkou, zapékáme. Podáváme s bramborami nebo hranolkami. Recept je rychlý…
Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto. Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový…
Všechny suroviny smícháme a dáme do sáčku, který dobře zavážeme a dáme vařit do horké vody.Vaříme cca 15 minut a nebo od oka.Po zchladnutí nakrájíme.
Uvaříme klasicky rýži a rozdělíme na čtyři porce.Na oleji krátce orestujeme česnek nakrájený na kolečka. Přidáme šunkový salám nakrájený na kostičky. Chvilku před…
Vepřovou kýtu si pokrájíme na 4 silnější plátky. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a slabě z jedné strany potřeme hořčicí. Pokrájíme si předem nadrobno 1/2 pórku a…
Šunkový salám nakrájíme na nudličky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka nebo na špalíčky a následně na nudličky. Velké balení čínských nudlí zalijeme horkou vodou,…
Bramborový salát se skvěle hodí k řízkům nebo jako součást obložených talířů. Připravíme ho z červených brambor, vařené zeleniny, vajec a šunkového salámu. Vše spojíme…
Vajíčková pomazánka je evergreenem snad každé domácnosti. Nejčastěji je však připravována po Velikonocích. Do této pomazánky budete kromě natvrdo vařených vajíček…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Skřivani nití obmotaní: Vepřové roládky plněné zelím jsou neuvěřitelně šťavnaté, lehce pikantní a hotové za chvíli
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka