Cuketový pečenec
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny smícháme a dochutíme kořením. Zamícháme a hmotu vylijeme do maslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče. Pečeme asi 45 minut při teplotě 200°C.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny smícháme a dochutíme kořením. Zamícháme a hmotu vylijeme do maslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče. Pečeme asi 45 minut při teplotě 200°C.
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku
Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!