Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špek uzený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Divoké maso dvou barev

Divoké maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oba druhy masa nakrájíme na stejně velké kostky. Do hrnce dáme vyškvařit na malé kostky nakrájený uzený špek, do kterého vložíme opéct nahrubo nakrájenou cibuli, mrkev,…

Colombo65

120 min

Duhová pečeně

Duhová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové i hovězí maso nakrájíme na stejné kostky. V trošce oleje rozmícháme polévkovou lžíci směsi koření „Duhová pečeně“ a tuto nalijeme na předem osolené kostky masa a…

Colombo65

150 min

Lovecký králík na boku

Lovecký králík na boku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do naporcovaného masa (vepřové i králičí) poctivě vetřeme vzniklou olejovo-kořeněnou směs z v hmoždíři drceného jalovce, koření „Zvěřina + Divočina“ a oleje. Maso dle…

Colombo65

150 min

Barevné hovězí srdíčko

Barevné hovězí srdíčko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na menší kousky a osmažíme jí na oleji a na vysmažené slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Srdíčko nakrájíme na kostky, přidáme ho k osmažené…

Bibinka

120 min

Vepřové maso s petrželí

Vepřové maso s petrželí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme na nudličky pokrájené osolené a opepřené maso a koření. Smažíme dozlatova za občasného…

recepty73

60 min

Dušené patizonové zelí

Dušené patizonové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Patizon oloupeme a vydlabeme z něj měkký vnitřek se semeny. Cibuli pokrájíme najemno a osmažíme lehce dozlatova na jemně pokrájeném špeku. Ke konci smažení cibule…

Ptáčníkova houboroláda

Ptáčníkova houboroláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rozříznutý plát masa potřeme hořčicí, mírně osolíme, opepříme a necháme odpočinout. Mezitím si udusíme namočené houby s kmínem a troškou soli. Vejce uvaříme natvrdo. Na…

Sekaná s játry a uzeným masem

Sekaná s játry a uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Umeleme asi tak 150 g tučného vepřového a 150 g hovězího masa, 100 g jater, 100 g uzeného masa (bůčku), kousek špeku a případně můžeme umlít i nějaký zbytek uzenin z…

Dušené vepřové à la ražniči

Dušené vepřové à la ražniči

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso pokrájíme na plátky nebo kostky, osolíme a opepříme. Špekáčky pokrájíme podélně na 4-6 výsečí, špek na menší kostičky, slaninu na širší nudličky, cibuli na klínky…

recepty73

60 min

Fazolová játra se zeleninou

Fazolová játra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na drobně pokrájeném špeku nebo oleji osmažíme na klínky pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme očištěná, pokrájená, opepřená játra a dále smažíme.Po osmažení…

1 7 8 9 10

Marie

Nejnovější recepty Více