Filé zapečené s vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenRyby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Jednoduchou jahodovou zmrzlinu s tvarohem a smetanou zvládneme doma připravit i bez zmrzlinovače. Všechny suroviny rozmixujeme, zašleháme smetanu, a podle momentální…
Žloutkové věnečky jsou fenoménem nejen české cukrařiny. Slavný cukrář Josef Maršálek se podělil o svůj recept na věnečky plněné francouzským crème pâtissière a s…
Jednoduchý a chutný oběd, který snadno připravíme z vepřové kýty a žampionů. Maso nejdříve orestujeme a poté dusíme do měkka. Omáčku se žampiony zahustíme jíškou a…
Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.
Výroba domácího sýru znovu získává mezi lidmi na oblibě, málokdo ale ví, že chutný sýr si můžete vyrobit i bez použití syřidla. Hotový sýr můžete dochutit podle libosti,…
Hledáte jemnou pomazánku pro rodinu k večeři, něco se zeleninou pro děti do školy, něco s tvarohem po pořádném cvičení nebo něco snadného k víkendové svačině?…
Omyté okapané nebo odstředěné listy salátu dáme do větší mísy. Fenykl a cibuli jemně nastrouháme nebo nakrájíme a přidáme tamtéž.Ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu z…
Jestli máte rádi kuře z KFC, pochutnejte si na něm v klidu domova. Marinované kuřecí paličky obalíte v mouce a koření, osmažíte dokřupava a dopečete v troubě. K tomu…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou,…
Využijte pomoci domácí pekárny a připravte si skvělé kynuté koláče posypané křupavou drobenkou. Naplnit je můžete třemi různými náplněmi dle vlastní chuti. Dáte přednost…
Grilované krevety jsou skutečný gurmánský chuťový zážitek pro milovníky mořských plodů. Příchuť česneku a citronu dodá pokrmu na pikantnosti. A lehká křupavost s vůní…
Sladká tečka po nedělním obědě, moučník k narozeninové oslavě nebo úžasný zákusek k dobré kávě. To vše může tento jemný tvarohový cheesecake být. Určitě ho dozdobte…
Pokud patříte mezi milovníky pusinek, jistě si oblíbíte i dezert Pavlova, nadýchaný jako baletní sukně. Připravuje se z ušlehaných bílků a po upečení je na povrchu…
Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…
Sklizeň jablek je typickým znakem podzimu. Pokud máte letos velkou úrodu, zúročte ji a připravte tento jednoduchý jablečný koláč, ve kterém suroviny jednoduše skládáte…
Nadýchané odpalované těsto, vanilkový krém a svěží poleva. Jen málokterá naše dobrota má tak vznešený původ a historii sahající přes několik století. Řeč není o ničem…
Štikozubec obecný, zvaný též hejk nebo mořská štika, je dravá mořská ryba. Je velmi oblíbená pro své chutné, málo tučné bílé maso. Na takto zapečené vonící česnekem si…
Když jsou Velikonoce přede dveřmi, je ideální čas oprášit formu na beránka. V každé rodině se peče tato tradiční velikonoční dobrota trochu jinak. Pokud stále nemáte ten…
Žloutkové řezy jsou z dnešního pohledu už trochu retro, ale zároveň je to reprezentativní klasika mezi moučníky, která nikdy nezklame. Tento zaručený a vyzkoušený…
Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…
Čerstvý losos je podle tohoto receptu upravený tak, aby si plně zachoval svou přirozenou chuť. Filet zbavený kůže pokapeme citronovou šťávou, pouze minimálně osolíme a…
Fílé necháme trochu rozmrazit, ale aby nebylo moc měkké. Osolíme a opepříme z obou stran. Pokapeme citronovou šťávou.Z vejce, piva a zbytku surovin smícháme polotekuté…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami