Lotus jablečný koláč
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu předehřejeme na 170°C, dno formy vyložíme pečicím papírem. Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs vsypeme do připravené formy a vytvarujeme dno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu předehřejeme na 170°C, dno formy vyložíme pečicím papírem. Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směs vsypeme do připravené formy a vytvarujeme dno…
Ze surovin na korpus uděláme těsto (spojíme všechny ingredience) a necháme přes noc odležet. Po odležení těsto vytáhneme a rozdělíme jej na 10 ks. Připravíme…
Čokoládu smícháme v menším hrnci se 12% smetanou, přistrouháme kůru z jednoho pomeranče a zahříváme, než se čokoláda ve smetaně rozpustí. Pak přidáme 1 lžíci…
Nejprve nameleme ořechy, raději hruběji, aby byly v nádivce cítit. Poté sušenky Lotus, ty pro změnu jemně. Obojí smícháme s oběma cukry, solí a skořicí.Mléko přivedeme k…
Všechny ingredience na drobenku zpracujeme dohromady. Vznikne nám těsto podobné těstu jak na linecké cukroví. Těsto vyválíme na placku, položíme na plech vyložený…
1. Sušenky rozdrtit a smíchat s rozpuštěným máslem. Na dno formy (vyložené peč. papírem) udusat směs dnem skleničky. Zapéct na 180°C 10 min. 2. Vařečkou nebo…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
10 nejlepších receptů na pomazánky plus užitečné tipy, na čem je podávat
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky
Poleno plné krému a čokolády. Jak vznikl francouzský vánoční moučník Bûche de Noël?