Housky - květinky (postup)
Recept ještě nebyl hodnocenVykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout.Z těsta vyválíme pramen a uděláme na něm uzel.Pravý konec pramene…
- těsto se dá použít téměř jakékoliv slané kynuté, protože se při tvarování promazává olejem, nemělo by být příliš mastné. - kornoutky by neměly být hodně vypečené, aby…
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly, z každého uděláme bulku a necháme asi 10min odpočinout. Z těsta vyválíme pramen, z pravého konce uděláme jakoby očko a…
Těsto rozdělíme na kousky a z každého uděláme oválnou placatější bulku se špičkou a necháme asi 10-15 minut nakynout. Každou 4x příčně hluboce a mírně šikmo nařízneme…
1) z každého kusu těsta uděláme bulku a asi 5 minut necháme odpočinout 2) bulku rozválíme na kratší bagetu, nůžkami jí ihned šikmo odstříhneme kratičký začátek a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Jídelní rozmary slavných: Herečka Robin Wrightová se vyhýbá sacharidům, ale slanému koláči s kuřecím masem nikdy neodolá
Broskvový páj: Jeden z nejlepších letních ovocných koláčů vyžaduje křehké těsto, šťavnaté broskve a trochu skořice pro chuť
Bylinková mini zahrádka v obýváku: Kam umístit šalvěj a co s rozmarýnem a mátou?