Cukrářská kávová zrna
Recept ještě nebyl hodnocenJistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
Jistě si pamatujete nejen z dětství výborné kávové nepečené cukroví v podobě kávových zrn. Teď si je můžete připravit snadno i doma. Káva, marcipán a čokoláda, skvěle…
Pařížské rohlíčky mají mnoho podob a najdete na ně spoustu receptů. Připravují se totiž z různých ořechů, jsou rovné či zahnuté, s karamelovým nebo čokoládovým krémem.…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, vyválíme plát, který přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme při 175°C asi 15 minut do světle růžova (raději světlejší), aby…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, vyválíme plát, který přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme při 175°C asi 15 minut do světle růžova (raději světlejší), aby…
Na krém uvaříme klasický pudink z prášku a mléka, a ještě do horkého zašleháme máslo a cukr. Polevu si připravíme z čokoládových kaštanů, které v hrnečku rozpustíme…
Korpus je velice jednoduchý. Vejce ušleháme do pěny, přidáme olej a potom vlažnou až teplou vodu. Chvilku šleháme, potom vsypeme cukr a nakonec přidáme mouku s práškem…
Bílky s oběma cukry ušleháme do tuha. Po jednom vešleháme žloutky a po lžících olej. Mouku lehce vmícháme vařečkou. Rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a…
Ve vodní lázni(voda nesmí vařit) ušleháme bílky se solí do sněhu. Postupně zašleháváme moučkový cukr a šleháme do lesklé a tuhé hmoty, která bude tvořit na metlách…
Polohrubou mouku prosejeme na vál a přidáme špetku soli. Z mouky si uděláme hromádku a na její okraje nastrouháme na slzičkovém struhadle ztuhlý tuk a lehce jej s moukou…
Na první kousnutí křupavá, uvnitř však vláčná a plná cukrové náplně. Řeč je o božských kremrolích. Podle našeho receptu si je můžete snadno upéct i doma. Tukové těsto se…
Be- Be sušenky (21 kusů) naskládáme na alobal do tří řad, potřeme silnou vrstvou tvarohové náplně, uprostřed tvarohové náplně uděláme rýhu a do ní dáme marmeládu.…
Sypke suroviny presijeme, promichame, pridame zmekly tuk, med a vejce. Vypracujeme testo, ktere nechame v chladu cca 1 hodinu odpocinout.Na lehce pomoucenem vale testo…
S moukou zpracujeme nastrouhaný tuk, dáme špetku soli a pivo. Přidáme lžíci octa. Vše zpracujeme v hladké těsto. Zabalíme do mikrotenu a necháme v chladu cca 0,5 hodiny…
Troubu si zapneme na 175°C. V hlubší míse smícháme mouku s cukry, kakaem a práškem do pečiva. Přidáme mléko, vejce, rozehřátý tuk (ne horký!) a vše v míse pořádně…
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal opravdu skvěle, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí…
Zmizí u Vás taky nejdříve z tácu s cukrovím plněné košíčky? A ochutnali jste už ty, které jsou plněné dobrým vanilkovým krémem s Nutellou? Pokud ne, vyzkoušejte si je…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Jedno z na přípravu nejrychlejšího druhu cukroví, co snad existuje a přitom je tak skvělé! Mezi dvě dortové oplatky připravíme pudinkovou náplň s ořechy a kakaem.…
Vyzkoušejte toto výborné, méně známé cukroví z křehkého těsta ochuceného kávou a lískovými ořechy. Vůně kávy propojuje všechny vrstvy, je obsažena i v máslové náplni a…
Tuk rozpustíme, čokoládu nastrouháme. V misce vypracujeme ze všech surovin těsto (tuk přidáváme vlahý) a z něj tvoříme malé kuličky, které pak obalíme v kokosu. Do…
Mouku prosijeme, tuk nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme pivo a sůl a zpracujeme v bochánek. Ten necháme opočinout 20 minut pod nahřátým kastrůlkem.Bochánek…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33