Smaženky z tuňáka
Recept ještě nebyl hodnocenMouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko, tuňáka, vejce sýr a promícháme. Ze směsi tvoříme malé nočky, obalíme je ve strouhance a dozlatova osmažíme. Podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 556 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,00 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 6,10 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme mléko, tuňáka, vejce sýr a promícháme. Ze směsi tvoříme malé nočky, obalíme je ve strouhance a dozlatova osmažíme. Podáváme s…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?